Eliseev, Lind ja Willström tulevaisuuden tähdistä Pohjola leirille.

30.1.2020


Kolmatta vuotta putkeen Pohjola-leirillä nähdään viikinki pelaajia kun JoVi C2 joukkueen pelaajat Onni Lind, Maksim Eliseev ja Niclas Willström valittiin mukaan leirille tulevaisuuden tähdet tapahtumasta. Pohjola-leirille kutsutaan yhteensä 102 vuonna 2005 syntyneiden ikäluokan kärkipelaajaa. Lind ja Eliseev ovat Viikingit kiekkokoulun kasvatteja, Willström liittyi täksi kaudeksi Jovi joukkueeseen yhteistyöseura LJK:sta.

 

Lind ja Eliseev ovat Rasmus Ruususen ja Casper Terhon tapaan hyvä esimerkki siitä miten monilajisuus yhdistettynä monipuoliseen ja omaehtoiseen harjoitteluun voivat viedä ikäluokan huipulle asti. Edellä mainitut pelaajat ovat olleet lapsuusvaiheessa ikäluokkiensa aktiivisimpia iltapäiväjäiden kuluttajia, näillä jäillä omalla ajalla jääkiekon lajitaidot on hiottu kuntoon. Pelaajien urheilijaksi kasvaminen on toteutettu yteistyössä seuran, perheiden ja yhteistyökoulumme puistopolun peruskoulun kanssa.

 

Pohjola-leirille valittujen lista

http://leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/pohjola-leiri/pohjola-leiri-2020/item/36835-tassa-kaikki-pohjola-leirille-kutsutut-pelaajat-yhteensa-102-pelaajaa-vuonna-2005-syntyneiden-ikaluokasta