JoVi U16 putsasi palkintopöydän Viikingit palkintojenjaossa!

31.5.2021

Oskari on taitava väistelemään niin vastustajia kuin kameraakin joten uudempaa kuvaa emme löytäneet. Kuvassa kasvot kameraa kohden Oskari D1 kaudella.
Oskari on taitava väistelemään niin vastustajia kuin kameraakin joten uudempaa kuvaa emme löytäneet. Kuvassa kasvot kameraa kohden Oskari D1 kaudella.

Korona epidemian runtelema ja repaleinen jääkiekkokausi 2020-2021 päättyi jo hyvä tovi sitten. Syyskaudella pelejä päästiin pelaamaan suhteellisen normaalisti ja tämän jälkeen harjoittelua jatkettiin tiukasti rajatusti. Myös tämän erikoisen ja pelaajille haastavan kauden jälkeen on aika palkita onnistujia ja etenkin niitä jotka ovat ottaneet haasteita sarvista kiinni sekä heittäneet itsensä likoon kehittyäkseen pelaajina ja urheilijoina.

Tänäkään keväänä emme valitettavasti pääse viettämään päätösjuhlia, vaan palkinnot jaetaan seremoniallisin menoin kauden 21-22 ensimmäisissä sarjapeleissä.

Viikingit onnittelee kaikki palkittuja!

Palkitut

Vuoden pelaaja Oskari Jokinen JoVi U16 Oskari teki Mestiksen alkusarjassa 12 pelissä huimat tehot 14+19=33, voittaen sarjan pistepörssin.

Vuoden maalivahti Ville-Veikko Stenbom JoVi U16 Ville-Veikko oli U16 Mestiksen maalivahtitilaston ykkönen miehekkäällä torjuntaprosentilla 93,2.

Vuoden Valmentaja Vuoden valmentajan kunniamaininnan ja nimensä kiertopalkintoon kirjauttaa U9-2012 valmennustiimi joka haastavasta kaudesta ja olosuhteista huolimatta onnistui toteuttamaan innostavaa, innovatiivista ja turvallista lastenliikuntaa läpi koko kauden. Toiminnassa huomioitiin ja toteutui Viikinkien arvot: VÄLITTÄMINEN, KUNNIOITUS JA YHTEISÖLLISYYS.

Vuoden Joukkue Vuoden joukkue-palkinto menee JoVi U16 joukkueelle joka pelasi tiensä suvereenilla tavalla Mestiksen alkusarjan voittoon ja varmisti samalla nousun alempaan SM-sarjaan. Valitettavasti SM-sarjaa ei päästy pelaamaan kevätkaudella ja pelit siellä jäivät peruuntumisista johtuen väliin, tämä ei kuitenkaan himmennä syyskauden hienoa suoritusta.

 

kunnioita peliä palkkinnot

    

u9

Julius Pukkila

Oula Orava

Kalle Heikkinen

Viljo Ketola

u10

Siiri Tirronen

Arthur Forsström

  

u11

Jasse Tolvanen

 

Kevin Nybom

 

u12

Arttu Koskimäki

Ville Aarnio

Aaroni Granholm

 

u13

Aleksey Skripkin

Niilo Herka

Miko Korhonen

Joonas Räsänen

u14

Elias Vyyryläinen

Aku Valtonen

Alexi Sergejev

 

 

Viikinki tsempparit

    

u8

Leppänen Aatos

   

u9

Martin Puska

Lia Halttunen

Emil Berg

Anton Pascual

u10

Oscar Mansikkala

Severi Kemppainen

  

u11

Masi Silvennoinen

 

Eric Tsubajev

 

u12

Veeti Laine

Aaro Mustonen

Alec Backström

 

u13

Miska Rantanen

Malcom Opu

Elmri Heinilä

Noa Koskinen

u14

Tiko Nevalainen

Veeti-Emil Herttuainen

Samuel Tammisto

 

u15

Henriksson Jimi

   

u16 JoVi

Teemu Häkkinen

   

u17a

Vesikansa Valtteri

   

u17y

Kulku Joonas

   

u18

Tervomaa Antti

   

u19

Topias Järvinen