Tiedote Viikinkien aikuisjoukkueista kaudelle 2017-2018

20.3.2017

Viikinkien aikuisjoukkueita aletaan koota kaudelle 2017-2018. Saat tästä uutisesta lisätietoa mm. joukkueiden harjoituksiin osallistumiseksi

Viikinkipelaajat
Kuluneella kaudella 2016-2017 Viikingeissä pelanneilla pelaajilla on oikeus osallistua yhden ikäluokan/joukkueen harjoituksiin kuluvan kauden kausimaksulla. Mikäli pelaaja haluaa osallistua jonkin muun kuin oman joukkueensa harjoituksiin, tulee asia aina sopia oman valmentajan ja joukkueenjohtajan kanssa jotka sopivat pelisäännöt toisen joukkueen vastuuhenkilöiden ja pelaajan kanssa.

Viikinkien ulkopuoliset pelaajat
 Seuran ulkopuoliset pelaajat voivat käydä kokeilemassa seurassamme yhden kerran haluamansa Viikinki-ikäluokan jäillä. Mikäli pelaaja haluaa jatkaa joukkueen harjoituksissa, hänen tulee vahvistaa osallistumisensa kirjallisesti joukkueenjohtajan ilmoittamalla tavalla (esim. sähköposti) ja maksaa joukkueen määrittelemä nk. ulkopuolisen pelaajan  harjoitusmaksu. Ohjeen maksusta kertoo ao. ikäluokan joukkueenjohtaja. Tällä maksulla pelaaja voi osallistua joukkueen toimintaan huhtikuun loppuun saakka. Maksua ei palauteta, mikäli pelaaja päättää olla jatkamatta Viikinkien harjoituksissa.

HUOM! Otamme uusia pelaajia mielellämme harjoituksiimme. Jos kuitenkin haet vain ilmaista lisäjäätä ja sinulla ei ole oikeaa tarkoitusta liittyä seuraamme, niin pyydämme ettet haaskaa omaa etkä meidän aikaamme turhaan.

VIIKINGIT EDUSTUS
Viikinkien edustusjoukkue pelaa II-divisioonassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Avoimet jäät pidetään huhti-toukokuussa. Yhteydenotot voi tehdä joko joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

Joukkueenjohtaja: Timo Backman, 050-552 5666, timo.backman(at)viikingit.fi
Vastuuvalmentaja, seuran päävalmentaja: Mika Strömberg, 040-682 3323


VIIKINGIT AKATEMIA
Viikinkien Akatemia-joukkue pelaa III-divisioonassa. Akatemiajoukkueen tarkoituksena on tarjota mm. vanhemmille nuorten joukkueiden pelaajille mahdollisuus pelata aikuisten pelejä. Akatemia-joukkue on myös osa polkua seuran edustusjoukkueeseen. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Avoimet jäät pidetään huhtikuussa. Yhteydenotot voi tehdä joko edustusjoukkueen joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

Joukkueenjohtaja: Timo Backman, 050-552 5666, timo.backman(at)viikingit.fi
Vastuuvalmentaja: Mikko ”Laxa” Laaksonen, mikko81laaksonen(at)gmail.com ja  seuran päävalmentaja Mika Strömberg, mika.stromberg(at)viikingit.fi

VIIKINKIEN MUUT AIKUISJOUKKUEET
Viikinkien muut aikuisjoukkueet pelaavat Stadiliigassa ja harrastepelitapahtumissa. Mahdollisuus on myös osallistua nk. ”höntsälätkään” vain treenaamalla. Yhteydenotot voi tehdä suoraan joukkueiden vastuuhenkilöihin. Yhteystiedot löydät ”joukkueet”-sivuilta.