Aamujäät

TOINEN ASTE

 

Viikingit toteuttaa aamujäät toisenasteen opiskelijoille yhteistyössä Vuosaaren lukion kanssa. Vuosaaren jäähallissa järjestettävät harjoitukset ovat tarkoitettu kaikille Vuuosaaren lukion jääkiekkoilijoille sekä muissa kouluissa opiskeleville Viikinki pelaajille. Opiskelija sopii aamuharjoittelusta suoraan oman koulunsa kanssa. Helsingin yhteislyseon opiskelijat yhteys aineopettajaan ja sovittava mahdollisesta korvaavudesta. Muista seuroista tulevien pelaajien kanssa käytämme harkintaa, yhteys valmennuspäällikköön. Aamujäiden valmennuksesta vastaaa Paavo Nurmi, maalivahtivalmentaja Kari Rantanen.

Aamujäät järjestetään tiistaisi ja torstaisin 8.00-9.30, jäät alkavat viikolla 36. Koulujen lomaikoina ei aamuharjoituksia ole. 

Ilmoittatutumiset ja tiedustelut Ilkka.saksa@viikingit.fi , ilmoita oma nimesi, koulusi, joukkueesi ja puhelinnumerosi.

 

URHEA - YLÄKOULU

 

Viikingit toteuttaa vuosaaren yläkoulujäät yhteistyössä Puistopolun peruskoulun kanssa. URHEA jäät ovat tarkoitettu kaikille Puistopolun peruskoulun jääkiekkoilijoille sekä harkintaperusteisesti muiden koulujen oppilaille. Muiden koulujen oppilaat sopivat harjoittelusta järjestävän seuran oman koulun ja seuravalmnetajan kanssa, tiedustelut molemmille Ilkka.saksa@viikingit.fi ja kari.rantanen@viikingit.fi . Ilmoita oma nimesi, koulusi ja joukkueesi.

URHEA jäät Vuosaaren jäähallissa tiistaisin 8.00-9.30 ja keskiviikkoisin 15.15-16.15. Jäät alkavat viikolla 36, koulujen lomaikoina ei jäitä ole.

Harjoituksista vastaa Ilkka Saksa, maalivahtivalmentaja Kari Rantanen.

Urhea-verkoston koulut ovat sitoutuneet kehittämään toimintaansa monipuolisesti Urheilijan polkua  tukevaksi ja kannustavaksi. Urhea-verkoston yläkouluissa nuori urheilija, vanhemmat, (seura)valmentaja ja koulu sitoutuvat urheilijasopimuksella yhteisiin pelisääntöihin koulunkäynnin ja urheilun toimivaksi yhdistämiseksi.

Puistopolun peruskoulu on liikuntapainoitteinen ja osa valtakunnallista URHEA- verkostoa. Liikuntaluokille haetaan valtakunnallisen soveltuvuuskokeen kautta. Puistopolun peruskoulun oppilailla on mahdollissuus osallistua aamuharjoitteluun kaksi kertaa viikossa. Puistopolun peruskoulu on mukana 1.8.2017 alkavassa Suomen Olympiakomitean koordinoimassa urheiluyläkoulukokeilussa. Seura suosittelee pelaajilleen kouluun hakemista.

Uheiluakatemia

Puistopolun peruskoulu - URHEA

Soveltuvuuskokeet

Urheiluyläkoulukokeilu

 

 

 

 

http://www.urhea.fi/