Lauantai 26.3.2016

Turnauksen päätöspäivä ja jäähyväisjuhlat

Tänään oli Telakan vuoro lähteä varhaiseen peliin. Telakka pelasi Flyersin junnuja vastaan pelin, jossa tulostaulu pysäytettiin 9-0 tilanteeseen. Kessalla oli viimeinen runkosarjapeli myös Flyersia vastaan. Tämä peli ei ollut alkuunkaan läpihutojuttu, vaan peli pysyi tiukkana pitkään. Loppujen lopuksi Kessa voitti pelin 5-0.

Loppuottelut pelattiin seuraavasti:

Kessa vs. Hawks - Kessan voitto 7-1

Saseka vs. Gundy Senators - Sasekan voitto 6-3

Telakka vs. Lehigh Valley Phantoms - Telakan voitto 14-0

Pelien jälkeen joukkueen oli aika jättää jäähyväiset viikon aikana Skatiumilla kodiksi muodosteelle pukukopilleen ja koutsien omalle konttorilleen. Koppi näytti tyhjänä varsin paljon yhteistyöseuramme väriskaalaa... Olemme kiitollisia niin Hawksille, kuin hallin henkilökunnalle. Erikoismaininnan ansaitsee Bob Gibson (valmentajana mukana useissa aiemmissa vaihdoissa), joka antoi STAFFin käyttöön työhuoneensa. Viikingit kiittää!

Kaitsu pääsi toteuttamaan lapsuusajan unelmansa Telakan ja Kessan pelin välissä, kun paikallinen Zamboni-kuski otti hänet ajelulle.

Kessan pelin jälkeen kopissa oli pelaajille pienimuotoinen juhlallisuus ja tämän jälkeen siirryttiin "arkeen". Kamat ja mailat kassiin sekä suihkuun. Koppi tyhjennettiin, hallimiehet ajoivat kentän kiiltäväksi ja sammuttivat valot. Turnaus on siis päättynyt.

Lauantai-ilta jatkuu jäähyväisbanketissa:

Matkasimme paikalliselle ostarille (Kyllä! Amerikassa ravintolat, hyvätkin sellaiset, sijaitsevat ostareilla. Autolla pääsee perille ja autolla pääsee pois...

Banketin ohjelmassa oli junnuille paljon touhua ja aikuisetkin oli huomioitu. Viestikapula siirrettiin Viikkareille ja  pari kyyneltäkin nähtiin. Isännät palkitsivat kaksi pelaajamme toisen eli Jamin SISU-palkinnola. Toinen palkittu oli Jonny, jonka kunniamaininta perustui siihen että hän ilmentää Exchange-henkeä. Palkinto meni maaliin silä, että poika tukijoukkoineen saapui päivän myöhässä pelipakoille vaikka ei päässyt pelaamaan vaihdon vaihtoa.

Vaihdon virallisen osuuden viimeinen ilta lopeteltiin vanhempien kesken hotellin LOBBYssa. Heikoimman lenkin palkinnolle saatiin vastaanottaja. Kuvat (facessa) kertokoon. Meitä oli helkatin iso aikuisporukka lopettelemassa reissuamme.