Ma-ti 28.-29.3.2016

KOTIMATKA

Kotimatkamme alkoi maanantaina 28.3. kello 12:00 paikallista aikaa. Pelaajat saapuivat hotellille yhdeksän jälkeen aamusella ja tästä se sitten lähti. Hotellin pihaan jäi vilkuttamaan peräämme muutama perhe. Tunnehan siinä nousi osalla pintaan. Teimme matkaa JFK:lle hieman yli kaksi ja puoli tuntia. Osa ryhmästämme jäi jatkamaan USA:n vierailuaan New Yorkiin. Nämä perheet suuntasivat junaan ja kohti Manhattania. Me muut jonotimme tämän jälkeen Check In-luukulle, turvatarkastukseen ja mäkkärissä kahteen otteesen (= tilaaminen ja valmiin tuotteen noutaminen) sekä vielä itse lennolle.

Koneemme irtosi JFK:n portilta kello 17:40 paikallista aikaa. Kotimatkan viimeinen etappi alkoi. Tunnelma matkalaisten keskuudessa oli riehakas. Ei toki yhtä riehakas kuin tulomatkalla. Tämä aiheutti haasteita niille, jotka yrittivät nukkua. Ei ollut oikein rauhaa nukkumiseen. Tastä matkan yksi iso miinus pelaajillemme. Ei oikein osattu noudattaa ohjeita ja kunnioittaa kanssamatkaajien rauhaa. Tokihan osa pelaajista sai nukuttua jopa yli viiden tunnin unet. Heillä on parhaimmat mahdollisuudet saada käännettyä sisäistä kelloaan nopeammin. Tunti / vuorokausi sanovat viisaimmat. Eli kotimaan unirytmissä ollaan ensi viikon tiistaina.

Koneemme renkaat koskettivat Helsinki-Vantaan kiitoradan pintaa runsaan 7,5 tunnin kuluttua kello 8.50 tiistaiaamuna. Koneesta poistuminen ja matkakassien saaminen sujui muitta mutkitta ja viimeisimmät ryhmämme jäsenet poistuivat lentoasemalta puoli kymmenen aikaan. Jos jatkamme samoilla silmillä tiistai-iltaan saakka tulee valvomista kolmisenkymmentä tuntia, jos nukkumaan mennään tiistaina kello 21:00. Se on aika pitkä vuorokausi... Ainakin bloginkirjoittajalla tarvitaan kohta tulitikut pitämään silmäluomia auki.

Kiitos kaikille hienosta matkasta! Kiitos vanhemmat ja kaikki talkoolaiset sekä varainhankintaan osallistuneet. Kiitos pelaajat ja faniryhmät hyvähenkisestä reissusta. Kiitos HAWKSin väki ja kiitos varsinkin Harri ja Chas!

Posio vaikenee...