Tiistai 22.3.2016

Rankan ja kiireisen viikon aloituksen vuoksi tiistai oli pyhitetty lepoon ja tuhlaamiseen. Shoppailu kun on miesten mielestä rentouttavaa...

Päivälle ei todellakaan ollut tarkempaa aikataulua kuin vasta illasta, jolloin kokoonnuimme Skatiumille yhteistreeneihin. Treenit vedettin Viikkarikoutsien johtamana niiden sisältäen sekä oheiset että jääharjoitukset. "Blogia" kirjoittava joukkueenjohtaja voi ylpeydellä sanoa koutsiemme lyövän osaamisessaan vertailussa mennen tullen amerikkalaiset kolleegansa. Muutoin molempien osapuolten porukat ovat mukavaa sakkia.

Vanhempien viihtyvyden vuoksi katsomon ylätasolle oli järjestetty ihan erillinen kokoontumispaikka jossa tavata toinen toistaan kiekkoasioista keskustellen ja pelaajien touhua seuraillen.

Ohi tämän on syytä todeta, että jäällä oli mukana myös seuramme vanhemmista junnuista Tomi (ei osallistunut vaihtoon 2011) ja vaihdon perustajajäsenen John Wertin perheessä vaihto-oppilaan asuva Joonas (ei osallistunut vaihtoon 2011). Samaan aikaan katsomossa olivat 2011 vaihtoon osallistuneet Johnin poika Nick ja Antin isoveli Erkka (vaihdossa myös 2011). Pojat ilmoittivat John Wertille tulevansa keskiviikkona kaiki yökylään. John sanoi vain "That's OK" ja hymyilli päälle. Eli "Hockey and Friendship since 1998".