A-Nuoret

VIIKINGIT U22

 

KAUSI 2020-21

 

VIIKINGIT U22 joukkueelle on haettu jääkiekkoliiton sarjauudistuksessa U22 ylempi sarjapaikkaa. Joukkueharjoittelu alkaa heti, kun se on mahdollista. 

JOUKKUEEN HARJOITTELUSSA  PAINOTETAAN PELAAJIEN URHEILULLISUUTTA,SITOUTUMISTA JA HALUA KEHITTYÄ, MUTTA TOIMINNASSA HUOMIOIDAAN MYÖS OPISKELUN;ARMEIJAN JA TÖIDEN TÄRKEYS. ETSIMME JOUKKUEESEEN HARJOITTELUUN SITOUTUNEITA JA ETEENPÄIN HALUAVIA PELIMIEHIÄ.

JOS KOET, ETTÄ VIIKINGIT U22 VOISI OLLA SOPIVA PAIKKA SINULLE, OLE YHTEYDESSÄ VALMENTAJAAN. 

Viikingit A-NUORET harjoittelevat pääosin Vuosaaren urheilupuiston Aimo Mäkinen areenalla. Vuosaaressa kahden kaukalon kotihallissa on jumppa- ja punttisali oheisharjoittelua varten sekä jokaisella ikäryhmällä lämmitetyt varustekopit, jossa voit säilyttää varusteesi. Seuran punttisali on vapassa käytössäsi jäähallin ollessa avoinna. Lisäksi käytettävissäsi on seuran ns. kikkajää TI-TO henkilökohtaisten taitojen harjoittamiseen. Lisäksi maanantaisin voi mennä mv-jäille laukomaan maalivahdeille ja samalla kehittämään omaa laukaisutaitoa.

Tarjoamme Sinulle vahvan kehitysalustan voimakkaasti kehittyvässä kasvattajaseurassa. Viikingit Jääkiekko ry on Helsingin Jokerit ry:n yhteistyöseura. Yhteistyön kautta tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun oman  junioreiden ja edustusjoukkueen kautta aina kilpajääkiekkoon asti. Lisäksi tulemme tekemään  yhteistyötä muiden seuramme ikäryhmien joukkueiden kanssa. Näin luomme hyvän pelaajapolun kauden aikana tapahtuvan pelaajakohtaisen kehityksen myötä sekä terveen kilpailun pelaajille pelijoukkueiden välillä.

Lisäksi tarjoamme Sinulle pelaajana henkilökohtaisesti:

  • Huippuolosuhteet harjoitteluun ja kokeneen ammattitaitoisen valmennusryhmän
  • Erittäin hyvähenkisen joukkueen ja pelikaverit
  • Meillä saa harrastaa tai kiekkoilla kilpaa sekä ennen kaikkea pelata ja kasvaa rauhassa.
  • Harrastamisen pitää olla myös hauskaa
  • Opiskelu on numero yksi ja meillä ymmärretään myös koulun tärkey
  

YHTEYDENOTOT:

Mika Strömberg p. 040-6823323  mika.stromberg@viikingit.fi