A-Nuoret

VIIKINGIT A-NUORET

 

KAUSI 2019-2020

 

VIIKINGIT A LÄHTEE SYYSKAUDELLA NUORTEN SUOMISARJA KARSINTAAN , JONKA KAUTTA  TAVOITTEENA ON PELATA PAIKKA KEVÄÄKSI SUOMISARJAAN JA SIELLÄ SIJOITTUA MAHDOLLISIMMAN KORKEALLE. HIEMAN PIDEMMÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ VIIKINGIT A-NUORTEN  TAVOITE ON KOHTI NUORTEN MESTISPAIKKAA, JOHON MYÖS TÄMÄN JOUKKUEEN HARJOITTELU JA TOIMINTA TÄHTÄÄ JO TULEVANA KAUTENA. 

JOUKKUEEN HARJOITTELUSSA (4-5KRT/VK) PAINOTETAAN PELAAJIEN URHEILULLISUUTTA,SITOUTUMISTA JA HALUA KEHITTYÄ, MUTTA TOIMINNASSA HUOMIOIDAAN MYÖS OPISKELUN TÄRKEYS. ETSIMME JOUKKUEESEEN HARJOITTELUUN SITOUTUNEITA JA ETEENPÄIN HALUAVIA PELIMIEHIÄ.

JOS KOET, ETTÄ VIIKINGIT A VOISI OLLA SOPIVA PAIKKA SINULLE, OLE YHTEYDESSÄ JOUKKUEENJOHTAJAAN TAI VASTUUVALMENTAJAAN. JOUKKUEEN KOKOAMINEN ALKAA VK14 ALKAEN AVOIMILLA JÄILLÄ. 

Viikingit A-NUORET harjoittelevat pääosin Vuosaaren urheilupuiston Aimo Mäkinen areenalla. Vuosaaressa kahden kaukalon kotihallissa on jumppa- ja punttisali oheisharjoittelua varten sekä jokaisella ikäryhmällä lämmitetyt varustekopit, jossa voit säilyttää varusteesi. Seuran punttisali on vapassa käytössäsi jäähallin ollessa avoinna. Lisäksi käytettävissäsi on seuran ns. kikkajää TI-TO henkilökohtaisten taitojen harjoittamiseen. Lisäksi maanantaisin voi mennä mv-jäille laukomaan maalivahdeille ja samalla kehittämään omaa laukaisutaitoa.

Tarjoamme Sinulle vahvan kehitysalustan voimakkaasti kehittyvässä kasvattajaseurassa. Viikingit Jääkiekko ry on Helsingin Jokerit ry:n yhteistyöseura. Yhteistyön kautta tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun oman C-B-A junioreiden ja edustusjoukkueen kautta aina kilpajääkiekkoon asti. Lisäksi tulemme tekemään  yhteistyötä muiden seuramme B ja A- ikäryhmien joukkueiden kanssa. Näin luomme hyvän pelaajapolun kauden aikana tapahtuvan pelaajakohtaisen kehityksen myötä sekä terveen kilpailun pelaajille pelijoukkueiden välillä.

Lisäksi tarjoamme Sinulle pelaajana henkilökohtaisesti:

  • Huippuolosuhteet harjoitteluun ja kokeneen ammattitaitoisen valmennusryhmän
  • Erittäin hyvähenkisen joukkueen ja pelikaverit
  • Meillä saa harrastaa tai kiekkoilla kilpaa sekä ennen kaikkea pelata ja kasvaa rauhassa.
  • Harrastamisen pitää olla myös hauskaa
  • Opiskelu on numero yksi ja meillä ymmärretään myös koulun tärkeys

 

 

Vastuuvalmentaja: 

Petri Markovaara  p. 050-5249393  rlomake@elisanet.fi

 

Valmentajat : 

Mika Strömberg p. 040-6823323  mika.stromberg@viikingit.fi

 

 Tomi Raitio                                    MV-Valmennus

 

Joukkueenjohtaja: 

Teemu Kähkönen  p 050 3837619  teemu.kahkonen@viikingit.fi

 

Huolto:

Jyrki Saavalainen

Ilkka Pirinen

 

Rahastonhoitaja:

Jari Syväoja