Viikingit jääkiekko joukkueet kaudelle 2018-2019

Viikinkipelaajat

Kaudella 2017-2018 Viikingeissä pelanneilla pelaajilla on oikeus osallistua loppukausi yhden ikäluokan harjoituksiin kuluvan kauden kausimaksulla. Mikäli pelaaja haluaa osallistua jonkin muun kuin kaudella 2017-2018 pelaamansa joukkueensa harjoituksiin, tulee asia sopia aina oman vastuuvalmentajan ja joukkueenjohtajan kanssa jotka sopivat pelisäännöt toisen joukkueen vastuuhenkilöiden kanssa.

Viikinkien ulkopuoliset pelaajat

Seuran ulkopuoliset pelaajat voivat käydä kokeilemassa seurassamme yhden kerran haluamansa Viikinki-ikäluokan jäillä. Mikäli pelaaja haluaa jatkaa joukkueen harjoituksissa, hänen tulee vahvistaa osallistumisensa kirjallisesti kunkin ikäluokan joukkueenjohtajan ilmoittamalla tavalla (esim. sähköposti) ja maksaa joukkueen määrittelemä nk. ulkopuolisen pelaajan harjoitusmaksu. Ohjeen maksusta kertoo ao. ikäluokan joukkueenjohtaja. Tällä maksulla pelaaja voi osallistua joukkueen toimintaan huhtikuun 2018 loppuun saakka. Maksua ei palauteta, mikäli pelaaja päättää olla jatkamatta Viikinkien harjoituksissa.

Viikingit kilpajoukkueet ovat kilpailullinen vaihtoehto A-C2-ikäluokissa niille pelaajille, jotka haluavat mitata rajojaan.

Viikingit -joukkueiden tavoitteena on lunastaa ikäluokan ylin mahdollinen sarjapaikka, mihin joukkueella on kulloinkin urheilullisesti mahdollisuus päästä. Jokaisella joukkueella on nimettynä vähintään kaksi kokenutta valmentajaa, maalivahtivalmentaja, 1-2 huoltajaa ja joukkueenjohtaja sekä muut joukkueen toimihenkilöt. Seura nimeää joukkueen valmentajat. Muut toimihenkilöt valitaan vanhempien keskuudesta. Joukkueet harjoittelevat ja pelaavat pelinsä Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenan loistavissa olosuhteissa. Joukkueilla on käytössään seuran oma punttisali, hallin sisäharjoittelutila ja seuran ylläpitämät oheisharjoittelupaikat sekä omat varustekuivauskopit.

Viikingit akatemia- ja team- joukkueet ovat vaihtoehto niille pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekko hyvissä olosuhteissa.  

Viikingit A-C –nuorten akatemiajoukkueissa on tavoitteena tarjota pelaajille mukava, mutta samalla sopivan kilpailullinen harrastus Aimo Mäkinen Areenan loistavissa olosuhteissa. Jokaisella A-C –ikäluokan Viikingit akatemiajoukkueella on nimettynä vähintään yksi kokenut valmentaja sekä apuvalmentaja, maalivahtivalmentaja, 1-2 huoltajaa ja joukkueenjohtaja sekä muut joukkueen toimihenkilöt. Seura nimeää joukkueen valmentajat. Muut toimihenkilöt valitaan vanhempien keskuudesta. Joukkueilla on käytössään omat varustekuivauskopit.

Viikingit A

A-Nuoret – ikäluokat 00, 99, 98 ( ja 97 = neljä pelaajaa saa pelata kokoonpanossa)

Joukkue osallistuu nuorten Suomisarjakarsintaan (mahdollisesti nk. ”villi kortti” –käsittelyn kautta). Pitkän tähtäimen tavoitteeksi on asetettu korkeampi sarjapaikka.

Lisätietoa joukkueen sivuilta

A-Akatemia – ikäluokat 00, 99, 98 ( ja 97 = neljä pelaajaa saa pelata kokoonpanossa)

Lisätietoa joukkueen sivuilta   

Viikingit B

B-Nuoret – ikäluokka 01, 02

Joukkueelle haetaan nk. ”villi kortti” -käsittelyn kautta sarjapaikkaa B-nuorten Mestis-karsintaan.

Lisätietoa joukkueen sivuilta

B-Akatemia – ikäluokka 01, 02

Joukkue ilmoitetaan B-nuorten Suomisarjan-karsintaan.

Lisätietoa joukkueen sivuilta

Jokerit-Viikingit B2 – ikäluokka 02

Joukkue on Jokereiden ja Viikinkien yhteisjoukkue. Joukkue harjoittelee ja pelaa Myllypuron jäähallissa. Joukkueelle haetaan nk. ”villi kortti” -käsittelyn kautta sarjapaikkaa B2-nuorten SM-karsintaan.

Lisätietoa Viikingit B2 joukkueen sivuilta

Lisätietoa Jokereiden sivuilla julkaistussa tiedotteessa

Viikingit C

C-Nuoret – ikäluokka 03

Joukkueelle haetaan nk. ”villi kortti” -käsittelyn kautta sarjapaikkaa C-nuorten SM-karsintaan.

C-Akatemia – ikäluokka 03 ( ja 02 = neljä pelaajaa saa pelata kokoonpanossa)

Joukkue ilmoitetaan C-nuorten Mestis-karsintaan.

C-Team – ikäluokka 03 ( ja 02 = neljä pelaajaa saa pelata kokoonpanossa)

Joukkue ilmoitetaan C-nuorten Suomisarjan-karsintaan tai aluesarjaan riippuen joukkueen pelaajaprofiilista.

 

Lisätietoa C2-03 joukkueen sivuilta

Jokerit-Viikingit C2

C2 Jokerit-Viikingit – ikäluokka 04

Joukkue tulee osallistumaan C2 AAA -alkusarjoihin ja tavoitteena on varmistaa sarjapaikka AAA-jatkosarjatasolla. Joukkue harjoittelee ja pelaa Myllypuron jäähallissa.

Lisätietoa Jokereiden sivuilla julkaistussa tiedotteessa

Lisätietoa Jokerit-Viikingit joukkueen sivuilta

 

Viikingit C2

C2 joukkueet – ikäluokka 04 ( ja 03 = neljä pelaajaa saa pelata kokoonpanossa)

Joukkueet ilmoitetaan joukkueen pelaajaprofiilista riippuen C2 AA+ ja C2 AA ja tavoitteena on varmistaa jatkosarjapaikat kyseisissä sarjoissa.

Lisätietoa joukkueen sivuilta  

VIIKINGIT miesten edustusjoukkue

 

Viikinkien edustusjoukkue pelaa II-divisioonassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Avoimet jäät pidetään huhti-toukokuussa. Yhteydenotot voi tehdä joko joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

Lisätietoa joukkueen sivuilta


VIIKINGIT miesten Akatemia-joukkue

 

Viikinkien Akatemia-joukkue pelaa III-divisioonassa. Akatemiajoukkueen tarkoituksena on tarjota mm. vanhemmille nuorten joukkueiden pelaajille mahdollisuus pelata aikuisten pelejä. Akatemia-joukkue on myös osa polkua seuran edustusjoukkueeseen. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Avoimet jäät pidetään huhti- toukokuussa. Yhteydenotot voi tehdä joko edustusjoukkueen joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

Lisätietoa joukkueen sivuilta


Muut aikuisjoukkueet

Viikinkien muut aikuisjoukkueet pelaavat Stadiliigassa ja harrastepelitapahtumissa. Mahdollisuus on myös osallistua nk. ”höntsälätkään” vain treenaamalla. Yhteydenotot voi tehdä suoraan joukkueiden vastuuhenkilöihin.

Yhteystiedot löydät ”joukkueet”-sivuilta.

Lisätiedot ja kysymykset

 

Päävalmentaja Mika Strömberg,

mika.stromberg[at]viikingit.fi

 

Junioripäällikkö Ilkka Saksa,

ilkka.saksa[at]viikingit.fi

 

Maalivahtivastuuvalmentaja Kari Rantanen,

kari.rantanen[at]viikingit.fi