U19-Alempi

 

VIIKINGIT U19

Viikingit U19 on haastaja sekä kasvattajajoukkue omalle viikinkipolulle tavoitteellisemman jääkiekon pariin. Viikingit U19 pelasi kaudella 2020-2021 menestyksekkäästi alempaa U19-sarjaa.

U19-joukkueessa voit harrastaa jääkiekkoa loistavissa puitteissa sekä laadukkaassa valmennuksessa. Pyrimme myös tukemaan pelaajan opiskelua sekä huomioimaan mahdollisen muun harrastuksen. Lisäksi meille on tärkeää pitää kuukausimaksut maltillisena laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Päävalmentajana Viikingit U19-joukkueessa tulee jatkamaan edelliskaudelta tuttu pitkän linjan kiekkomies Pentti Hiiros, apunaan Timo ”Lumu” Lukkarinen.

Hiiros on pelannut pitkän pelaajauran Jokereissa ja käynyt hakemassa myös kansainvälistä pelaajakokemusta viiden kauden ajan Saksassa. Valmentajana Hiiros on toiminut pitkään mm Jokerien U16, U18 ja U20 valmentajana ja toiminut maajoukkueessa U16, U17 ja U18 valmentajana.

 

KAUSI 2021-2022

 

Olemme aloittaneet joukkueen rakentamisen kaudelle 2021-2022.  Joukkue on tarkoitettu 04-02 syntyneille. Yli-ikäisiä 02-syntyneitä saa joukkueessa olla neljä. Joukkueen runko tulee olemaan edellisen kauden Viikingit U19 joukkueen 03-02 syntyneistä pelaajista sekä viime kauden Viikingit U17 pelaajista. Joukkueeseen mahtuu muutama ulkopuolinen innokas pelaaja. 

 

Viikingit U-19 harjoittelee pääosin Vuosaaren urheilupuiston Aimo Mäkinen areenalla. Olemme saaneet tarvittaessa lisäjäitä myös Myllypuron jäähallista.

Vuosaaressa kahden kaukalon kotihallissa on jumppa- ja punttisali oheisharjoittelua varten sekä jokaisella ikäryhmällä lämmitetyt varustekopit, jossa voit säilyttää varusteesi.

Seuran punttisali on vapaassa käytössäsi jäähallin ollessa avoinna. Lisäksi käytettävissäsi on seuran ns. taitojää henkilökohtaisten taitojen harjoittamiseen, tämän aikataulu tarkentuu syksyllä.

Tarjoamme Sinulle vahvan kehitysalustan perinteisessä Vuosaarelaisessa kasvattajaseurassa.

 

Lisäksi tarjoamme Sinulle pelaajana henkilökohtaisesti:

  • Huippuolosuhteet harjoitteluun ja kokeneen ammattitaitoisen ulkopuolisen valmennusryhmän jäälle ja sen ulkopuolelle

  • Loistavat ja aktiiviset vanhemmat sekä erittäin hyvähenkisen joukkueen ja pelikaverit

  • Meillä saa harrastaa tai kiekkoilla kilpaa sekä ennen kaikkea pelata ja kasvaa rauhassa

  • Harrastamisen pitää olla myös hauskaa

  • Opiskelu on numero yksi ja meillä ymmärretään myös koulun tärkeys sekä muut harrastukset

 

Lisätietoja:

mika.ahonen(at)viikingit.fi

harri.linden(at)viikingit.fi

 

 

Viikinkiuutisia

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on asettanut tilojen käyttöä koskevia rajoituksia. (27.12.2021)

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti tilojen käyttöä koskevista rajoituksista 28.12.2021 – 10.1.2022.…

Viikingit JoVi U16 SM-ristiinkarsintaan! (13.12.2021)

Jokerit/Viikinkien yhteistyö joukkue Viikingit JoVi U16 pelasi tiensä Mestiksen alkusarjasta U16 ikäluokan SM-ristiinkarsintasarjan peleihin. Tie karsintasarjaan ratkesi Viikingit JoVin voittettua oman Mestiksen alkusarjan lohkonsa. Ristiinkarsintasarjan pelit alkavat tällä viikolla.…

Koronavirustilanne on heikentynyt - rajoitukset ja ohjeet tiukentuvat 25.11.21 alkaen (25.11.2021)

Viikingit on koronavirus pandemian alusta alkaen toiminut vastuullisesti ja noudattanut viranomaisohjeita ja määräyksiä, toimimme näin myös jatkossa. Miksi Viikingit tapahtumiin tulee yleisöä koskevia rajoituksia ja koronapassi? Kaikki Viikingit tapahtumat toteutetaan jäähalleissa joissa on…

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia (23.11.2021)

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja AmmatinedistämissäätiönOLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 € Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alainen Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden…

Kiekkokoulujen kevään 2022 ilmoittautumiset ovat aukeutuneet ! (11.11.2021)

Syyskausi alkaa piakkoin taittumaan kohti talvea ja kevään 2022 Viikingit Jääkiekon eri kiekkokoulujen ilmoittautumiset ovat auenneet. Kiekkokoulut alkavat tammikuussa ja kestävät aina maaliskuun loppuun asti. Lisätietoa kiekkokouluista ja kiekkokouluihin ilmoittautuminen tapahtuu oheisten sivujen…
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.