U9-2015

Tervetuloa U9- joukkueen sivuille!

Joukkueen toisen kauden toiminnassa on mukana seuran junioripäällikkö, joka osallistuu joukkueen päivittäiseen toimintaan, vastaten mm. harjoitusten ja toiminnan sisällöistä yhdessä joukkueen valmentajien kanssa. Joukkueen toiminta perustuu Viikingit jääkiekko ry:n määrittämään lastenvaiheen pelaajapolkuun. U9-ikäluokkajoukkue on tarkoitettu jääkiekosta innostuneille lapsille.

Viikingien lasten harrastetoiminnassa pyritään ikätasoiseen toimintaan ja kaiken perustana on harrastamisen hauskuus ja liikunnasta innostuminen. Harjoittelu on leikki- ja pelipainotteista ja siinä ohessa opitaan jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa pyritään luomaan positiivinen motivaatioilmasto oppimiselle ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimisen vuorovaikutustaitoja.

VIIKINGIT LASTENVAIHE

Joukkueen toimintaan voivat liittyä mukaan kaikki vuonna 2015 syntyneet lapset luistelu- ja lajitaitoon katsomatta. Myös 2016 syntyneet lapset, jotka ovat jo olleet kiekkokoulussa, voivat liittyä mukaan joukkueen toimintaan  junioripäällikön ja perheen yhdessä sopimalla tavalla yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

Joukkueen toimintaan voit liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan yhteisöllisessä, innostavassa, iloisessa ja turvallisessa ilmapiirissä!


Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme voit olla yhteydessä U9 joukkueen joukkueenjohtajiin 

Joukkueenjohtajat:

Anssi Jalonen        anssi.jalonen(at)viikingit.fi      040 586 7539

Jarkko Kivikoski     jarkko.kivikoski(at)wolttigroup.fi    050 384 8993

Junioripäällikkö
Tomi Lesonen
tomi.lesonen(at)viikingit.fi
040 8415729

Valmennus:

Otto Kinnunen

Jari Takala

Miikka Juutinen

Carl Alm

Mikko Lauttamäki

Pete Lynch

Roger Lönnberg

Arne Rajala