Viikingit jääkiekko hakee joukkoonsa uutta monitaituria täysipäiväiseen työsuhteeseen!

Viikingit jääkiekko rekrytoi – Haussa Rekrytointihenkilö!

Jääkiekkoliiton Rekrytointihenkilö – pilottihankkeen tavoitteena on kehittää seuroissa järjestettävien starttivaiheen ryhmien toimintaa sekä innovoida uusia harrastamisen muotoja. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä intohimolla täytetyn urheiluyhteisön sydämessä. Pääset vaikuttamaan työlläsi suoraan satojen urheilijoiden ja kiekkoilun ystävien elämään.

Etsimämme henkilön tunnistaa mm. seuraavista asioista:

 • sosiaalinen, innostunut ja järjestelmällinen.
 • Pystyy työskentelemään joustavasti iltapäivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin.
 • Ei välttämättä tarvitse aiempaa jääkiekon tuntemusta, mutta liikunnallinen asenne katsotaan eduksi.
 • Ymmärtää nykyajan ja tulevaisuuden seuratoiminnan haasteet ja mahdollisuudet
 • Omaa loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kyvyn priorisoida kiireenkin keskellä

 

 

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet

Liity Voittajien Joukkoon – Viikingit Jääkiekko Ry, Harjun Kiekko Ry sekä Suomen Jääkiekkoliiton Eteläinen Alue Etsivät Uutta Tähtipelaajaa Tiimiinsä!

Viikingit Jääkiekko ry, Helsingin sydämessä Vuosaaressa ja Herttoniemessä toimiva jääkiekkoseura, on koti noin 650 innokkaalle kiekkoilijalle – lapsista aikuisiin. Tarjoamme pelaajapolun, joka ulottuu kiekkokoulusta aina aikuiskiekkoiluun, eri vaativuustasoilla. Nyt haemme joukkoomme uutta monitaituria täysipäiväiseen työsuhteeseen, missä pääset loistamaan monipuolisten markkinoinnin, tapahtumien sekä urheilutoiminnan koordinoinnin ja organisoinnin tehtävissä.

 

Harjun Kiekko on länsiuusimaalainen jääkiekon erikoisseura. Seurassamme on noin 600 harrastajaa. Kotipaikkojamme ovat Lohja sekä Nummela. Harjun Kiekko tarjoaa pelaajilleen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.

 

Osana Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen organisaatiota tuet alueen seurojen toimintaa monipuolisesti omalla osaamisellasi.

Tulet toimimaan Viikingit Jääkiekko Ry:n palveluksessa, työtehtävät jakaantuvat tämän lisäksi Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen sekä Harjun Kiekko Ry:n kesken. Toimenkuva on osa Jääkiekkoliiton Rekrytointihenkilö-pilotti projektia, jotka toteutetaan Tampereella ja Pääkaupunkiseudulla. Työaikasi jakautuu kolmen toimijan välillä ja työntekopaikkana seurojen toiminta-alueet. Oman auton käyttömahdollisuus on työtehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta välttämätön.

 

TEHTÄVÄSTÄ                                                         

Tässä roolissa:

 • Vastaat ansiokkaasti uusien kanavien ja keinojen luomisesta tavoittaa uusia harrastajia jääkiekon pariin mm. päiväkoti ja koulukäyntien muodossa.
 • Olet mukana yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa luomassa uusia harrastamisen toimintatapoja
 • Osallistut tarvittaessa myös käytännön ohjaustehtäviin
 • Hallitset sosiaalisen median strategioita ja toimisto-ohjelmistoja.
 • Olet avainasemassa luomassa unohtumattomia kokemuksia sekä pelaajillemme että faneillemme.

 

MEISTÄ

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä intohimolla täytetyn urheiluyhteisön sydämessä. Pääset vaikuttamaan työlläsi suoraan satojen urheilijoiden ja kiekkoilun ystävien elämään. Arvostamme työntekijöitämme ja tuemme heidän ammatillista kehitystään – tarjoamme aitiopaikan jääkiekon kehityksen parissa sekä työntekijäetuja, jotka tukevat niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointiasi.

 

SINUSTA

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka:

 • On sosiaalinen, innostunut ja järjestelmällinen.
 • Pystyy työskentelemään joustavasti iltapäivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin.
 • Ei välttämättä tarvitse aiempaa jääkiekon tuntemusta, mutta liikunnallinen asenne katsotaan eduksi.
 • Ymmärtää nykyajan ja tulevaisuuden seuratoiminnan haasteet ja mahdollisuudet
 • Omaa loistavat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kyvyn priorisoida kiireenkin keskellä.

OSUIKO LAPAAN?

Työt alkavat viimeistään 1.8.2024.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja koet, että voisit olla uusi tähtipelaajamme, älä epäröi – lähetä meille hakemus palkkatoiveineen 8.5.2024 mennessä. Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen petri.konttila@viikingit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtajamme Petri Konttila. Petri on tavoitettavissa puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 17 – 18 numerossa +358 400 461823 tai muina aikoina sähköpostitse petri.konttila@viikingit.fi.

Lisätietoa myös:
Suomen Jääkiekkoliitto – Eteläinen alue
Lennu Kämppi
+358 50 4383560
lennu.kamppi@finhockey.fi

Tule osaksi voittavaa joukkuettamme ja vie urheilun ilosanomaa eteenpäin yhdessä meidän kanssamme!