Toimihenkilöt

 

Mika Strömberg

Päävalmentaja

 

Strömberg toimii seuran edustusjoukkueen ja A  –joukkueen vastuuvalmentajana.
Seuran päävalmentajan vastuulla on lisäksi vastata seuran C2-A -nuorten joukkueiden ja edustusjoukkueen urheilutoiminnan kehittämisestä sekä seuran pelaajapolun toteutumisesta.
Päävalmentaja toimii A-C2 –nuorten ikäluokkien vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan ikäluokkien valmennuksen sisällöistä sekä pelitavasta. Päävalmentaja vastaa myös pelaajien liikkumisesta ikäluokkien välillä ja osallistuu viikkotasolla nuorten päivittäisvalmennukseen.

 

Tomi Lesonen

Junioripäälikkö

 

Tomi Lesonen toimii seuran LEIJONA -kiekkokoulun rehtorina vastaten kiekkokoulun urheilutoiminnan organisoinnista, osallistujien rekrytoinnista sekä kiekkokoulun jälkeisen ikäluokan U8 toiminnan käynnistämisestä.
Junioripäällikön vastuulla on myös seuran nk. matalan kynnyksen toiminnan toteuttaminen, mm. ( ala-kouluikäisten Easy Hockey-ryhmän käynnistäminen)  ohjaaminen, Easy Sport –iltapäivätoiminnan ohjaaminen ( yhteistyö Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa) ja seuran iltapäivisin toteutettavien kikkajäiden ohjaaminen.
Junioripäällikkö toimii U8-U10 -ikäluokkien vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan yhteisesti ikäluokkien valmennuksen sisällöistä.
Junioripäällikkö vastaa myös pelaajien liikkumisesta ikäluokkien välillä ja osallistuu viikkotasolla Leijonaliigaikäluokkien päivittäisvalmennukseen. 

 

Teemu Poussa

Taitovalmentaja (yhteispalkkaus Jokerit, Viikingit, Hunters, LJK)

 

Poussa toimii taitovalmentajana ikäluokkien U11-U14 vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan ikäluokkien valmennuksen sisällöistä ja laadusta.
Taitovalmentaja vastaa myös seurayhteistyöstä seuran johtokunnan määrittelemin valtuuksin.

 

 

Ilkka Saksa Valmennuspäällikkö

Ilkka Saksa toimii valmennuspäällikkönä vastaten seuran urheilutoiminnan ja valmennuksen linjaamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta seuran strategian ja arvojen mukaisesti. Valmennuspäällikkö vastaa myös valmentajien ja ohjaajien koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmennuspäällikkö toimii (U11-U14) / U15-U22 ikäluokkien valmentajien mentorina ja tekee läheistä yhteistyötä yhteistyöseurojen valmennusvastaavien kanssa. Valmennuspäälliikö vastaa seuran henkilökunnan johtamisesta. ilkka.saksa@viikingit.fi 0407780461

Toimihenkilöiden sähköpostiosoiteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@viikingit.fi