Turnausinfo - Taitoliikuntakeskus-turnaus 11.-12.4.2015

Taitoliikuntakeskus Facebookissa

 

Kiitokset onnistuneesta turnauksesta

 

Viikingit Jääkiekon 04-ikäluokka järjesti 11.-12.4. kaksipäiväisen Taitoliikuntakeskus-turnauksen, jossa mukana pelaamassa oli yhteensä 20 joukkuetta kolmessa sarjassa. Viikingit osallistui turnaukseen sarjapelejä pelanneilla Red-, Blue-, White- ja Yellow-ryhmillään. Pisimmältä tullut vierailija oli kolmella ryhmällä turnaukseen osallistunut Vaasan Sport. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta mukana olivat myös S-Kiekko Seinäjoelta, Ilves Tampereelta sekä Jyvässeudun Kiekko (JyKi) Keski-Suomesta. 

Lauantaina ottelut pelattiin vuoroissa kun aamupäivällä miteltiin AAA- ja A-sarjojen sekä iltapäivällä AA-sarjojen alkulohkojen otteluita. Päivän aikana Aimo Mäkinen Areenan kahdessa kaukalossa pelattiin yhteensä 20 vauhdikasta ja viihdyttävää ottelua. Turnauksessa mukana oli lähes 300 pelaajaa, joten sunnuntaina hallilla riitti vipinää kun päivän 20 ottelua pelattiin siten, että kaikki joukkueet pelasivat sarjojensa viimeiset alkulohkojen ottelut aamupäivällä ja iltapäivällä ohjelmassa oli sijoitusottelut. 

Muista turnauksista poiketen osa sijoitusotteluista pelattiin sarjojen välisinä. Tämä toi lisäväriä otteluihin kun A- ja AA-sarjojen alkulohkojen voittajat pääsivät mittaamaan taitojaan ylempien sarjojen joukkueita vastaa. Jännittävien vaiheiden ja hienojen otteluiden jälkeen sarjojen voittopokaalit mukaansa veivät AAA-sarjassa HIFK joka kukisti finaalissa Ilveksen, AA-sarjassa Kiekko-Vantaa ja A-sarjassa KJT. Molemmat AA-sarjan alkulohkojen voittajat Red Wings ja Kiekko-Vantaa hävisivät sijoitusottelunsa AAA-sarjan joukkueita vastaan lukemin 2-7 jolloin pisteiden, maalieron ja tehtyjen maalien mennessä tasan sarjan voittaja ratkaistiin arvalla jossa onnetar suosi Kiekko-Vantaan joukkuetta. A-sarjan voitto ratkesi KJT:n eduksi maalieron turvin. Kaikki joukkueet pääsivät viikonlopun aikana maistamaan niin tappion karvasta kalkkia kuin voiton riemuakin. Turnauksen jälkeen jokainen pelaaja kuitenkin poistui hallilta hymyssä suin kotimatkalle mitali kaulassaan.

Järjestäjän näkökulmasta turnaus oli varsin onnistunut, valtaosa peleistä oli tiukkoja ja tasaisia, ottelut pysyivät aikatauluissa ja tunnelma oli kaikin puolin hyvä. Turnaus ei olisi onnistunut ilman mukana olleita joukkueita pelaajineen, toimihenkilöineen ja vanhempineen, Viikingit jääkiekkoa, Viikingit 04 joukkueen ahkeria ja aktiivisia vanhempia. Joten isot kiitokset kaikille edellämainituille sekä lukuisille yhteistyökumppaneille.

 

Taitoliikuntakeskus-turnauksen lopulliset sijoitukset.

 

A-sarja

1 KJT A

2 Viikingit Yellow

3 Sport A

4 Karhu-Kissat A

A-sarjan joukkueet KJT A ja Viikingit Yellow pelasivat sijoitusottelut AA-sarjan joukkueita vastaan. KJT voitti sarjan koska hävisi sijoitusottelun pienemmällä maalierolla.

AA-sarja

1 Kiekko-Vantaa

2 Red Wings

3 JyKi

4 Karhu-Kissat AA

5 Viikingit Blue

6 Viikingit White

7 Sport AA

8 KJT AA

AA-Sarjan joukkueet Kiekko-Vantaa ja Red Wings pelasivat sijoitusottelut AAA-sarjan joukkueita vastaan ja Kiekko-Vantaa voitti sarjan arvalla kummankin joukkueen hävittyä ottelunsa samalla maalierolla ja tehtyjen maalien määrällä lukemin 7-2.

Alkulohkojen sijoitusten perusteella Viikingit Blue ja Viikingit White sekä KJT AA ja KJT A olisivat pelanneet vastakkain joten jatkosarjan ohjelmaan tehtiin muutos niin että Viikingit Blue pelasi KJT AA ja Viikingit White pelasi KJT A joukkuetta  vastaan. 

AAA-sarja

1 HIFK

2 Ilves

3 Jokerit

4 Viikingit Red

5 S-Kiekko

6 Karhu-Kissat AAA

7 Sport AAA

8 Hunters

Viikingit E2-04 joukkue järjestää 11.-12.4.2015 2004 ikäluokalle tarkoitetun Taitoliikuntakeskus-turnauksen.

 

Aikataulu

Turnauksen aikataulu on seuraava:

 

Lauantai 11.4.

07:00 Halli aukeaa

08:00 - 20:00 Otteluita

n. 10:00 - 14:00 Turnausruokailu 

 

Sunnuntai 12.4.

07:00 Halli aukeaa

08:00 - 20:00 Otteluita

n. 10:00 - 13:00 Turnausruokailu 

n. 16:00 - 18:00 Turnausruokailu 

20:00 Palkintojen jako

 

Halli

Turnaus pelataan Aimo Mäkinen Areenalla (Vuosaaren jäähalli) jonka osoite on Pallokuja 6, 00980 Helsinki. Tarkemmat tiedot Aimo Mäkinen Areena sivulla.

Katsomo

Yleisö voi seurata otteluita katsomosta. Katsomot sijaitsevat yläkerrassa.

Pukukopit ja kentät

Pukukoppien sisäänkäynti sijaitsee sisääntuloaulassa. Kaukaloihin pääse pukukoppikäytävän keskiosasta. Turnauksen aikana pukukopeissa, vaihtoaitioissa ja kaukaloalueella saa pelaajien lisäksi liikkua vain joukkueen toimihenkilöt (valmennus, huolto, jojot) sekä turnauksen toimitsijat ja tuomarit.

Viikinki Cafe

Seuran kahviossa on myynnissä mm. kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja makeisia. Linkki kahvilan sivulle.

Ulkomyynti 

Joukkueen ulkokahvila sijaitsee hellin sisäämkäynnin vieressä. Ulkokahvilassa on myynnissä mm. virvokkeita, makkaraa, pulled pork hampurilaisia, keittoa ja leivonnaisia. Tervetuloa!

Arpajaiset 

Sisääntuloaulassa sijaitsevissa arpajaisissa kaikki arvat voittavat! 

Lämäritutka

Nopein lämäri voittaa! Lämäritutkassa on oma sarjansa lapsille (alle 12 v) ja aikuisille. Voittajat saavat hienon palkinnon. Lämäritutka sijaitsee ulkona sisääntulon vieressä.

Ruokailu

Turnauksen aikana joukkueille järjestetään kumpanakin päivänä ruokailu jonka hinta on 8 € / henkilö.

Lauantai 11.4 Lounas

Sunnuntai 12.4. Lounas

Sunnuntai 12.4. Päivällinen 

Tapahtuma verkossa

Linkki Facebook tapahtumaan

Maksutavat

Ulkokahvilassa, arpajaisissa ja lämäritukassa maksuvälineenä käy vain käteinen. Lähialueelta löytyy automaatteja seuraavasti:

Otto

  • Vuotie 45, (kauppakeskus Columbus, 1,4 km hallilta)
  • Rahtarinkatu 2 (ABC, 2,8 km hallilta)
  • Mustalahdentie 4 (S-market, 2,8 km hallilta)

Nosto

  • Leikosaarentie 48 (K-Market Aurinkolahti, 1,4 km hallilta )