URHEA

URHEA

 

Urhea-verkoston koulut ovat sitoutuneet kehittämään toimintaansa monipuolisesti Urheilijan polkua  tukevaksi ja kannustavaksi. Urhea-verkoston yläkouluissa nuori urheilija, vanhemmat, (seura)valmentaja ja koulu sitoutuvat urheilijasopimuksella yhteisiin pelisääntöihin koulunkäynnin ja urheilun toimivaksi yhdistämiseksi.

 

 

Viikingit järjestää urheiluakatemia toimintaa yhdessä Puistopolun peruskoulun kanssa. Aamuvalmennus järjestetään Vuosaaren jäähallissa torstai aamuisin seuran ammativalmentajien ohjaamana.  URHEA aamuharjoitteluun voivat osallistua myös muiden seurojen ja koulujen oppilaat.

 

Puistopolun peruskoulu on liikuntapainoitteinen ja osa valtakunnallista URHEA- verkostoa. Liikuntaluokille haetaan valtakunnallisen soveltuvuuskokeen kautta. Puistopolun peruskoulun oppilailla on mahdollissuus osallistua aamuharjoitteluun kaksi kertaa viikossa. Puistopolun peruskoulu on mukana 1.8.2017 alkavassa Suomen Olympiakomitean koordinoimassa urheiluyläkoulukokeilussa. Seura suosittelee pelaajilleen kouluun hakemista.

 

 

Uheiluakatemia

Puistopolun peruskoulu - URHEA

Soveltuvuuskokeet

Urheiluyläkoulukokeilu

 

 

 

 

http://www.urhea.fi/