Ilmoittautumiset Viikingit Leijona-kiekkokouluun on käynissä! Vallitsevista rajoituksista johtuen emme valitettavasti voi käynnistää suosittua Lapsi ja aikuinen luistelua.

31.1.2021Viikingit Leijona-Kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 7.2

 

 

Kevään kiekkokouluun ilmoitautuminen auennut, mukaan pääset seuraamalla tätä linkkiä,

saimme päätöksen, että lasten ja nuorten urheilua avataan rajoitetusti. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme käynnistää Viikingit-Leijona kiekkokoulun sekä Tyttökiekkokoulun 7.2.2021 alkaen.

Rajoitusten takia emme voi valitettavasti käynnistää Lapsi ja aikuinen luistelua kevätkauden osalta, koska saattajat/vanhemmat eivät voi tulla jäähalliin. Jos olet ilmoittautunut Lapsi ja aikuinen luisteluun, voit tehdä lapsesi osalta siirron Kiekkokouluun ilmoittamalla asiasta junioripäällikölle.

Kiekkokoulut järjestetään pienryhmissä hallissa ilman vanhempien läsnäoloa. Tulemme tiedottamaan kaikkia osallistuneita rajoitusten mukaisista käytännöistä, joita kiekkokoulun järjestäminen meiltä seurana vaatii.

Tilanne on luonnollisesti haastava, mutta uskomme, että hyvällä seuran ja vanhempien yhteistyöllä saamme luotua lapsille iloisen ja innostavan ilmapiirin, missä pääsee turvallisesti touhuamaan ja opettelemaan jääkiekon saloja.

Lari Antikainen / Junioripäällikkö

lari.antikainen@viikingit.fi / 050 3366762