ghd-1.jpeg

Tyttö - kiekkokoulun kevätkauden 2024 ilmoittautuminen on auennut! Kiekkokoulu alkaa ilmaisella GHD päivällä sunnuntaina 7.1. Tervetuloa mukaan!

Tällä hetkellä Viikingit joukkueissa harrastaa tyttöjä alle U13 ikäisten joukkueissa eri ikäluokissa. Kaikki tytöt pelaavat osana poikien joukkueita. Tytöt ohjataan tyttökiekkotapahtumiin osana muiden seurojen tyttöjoukkueita SJL:n tyttökiekko koordinaattorin ohjeistamalla tavalla. Tällä hetkellä tyttökiekon koordinointia ja rekrytointia hoitavat yhteistyössä seuran valmennus- ja junioripäällikkö.

Viikingit Tyttökiekkokoulun toiminnasta:                                                            

Viikingit tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät innostumaan luistelusta ja jääkiekon alkeista pelien ja leikkien kautta positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä mukavien valmentajien ohjaamana. Luistelutaidoksi riittää, jos luistimilla pysyy auttavasti itsenäisesti pystyssä.

Toiminta on suunnattu lähtökohtaisesti 6 -12 vuotiaille tytöille. Viikingit tyttökiekkokoulu järjestetään sunnuntaisin Vuosaaren jäähallilla kello 13-14.

Varusteiksi tarvitset:

 • luistimet (ei tarvitse olla jääkiekkoluistimet) 
 • kypärän
 • hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat)
 • mailan
 • kaulasuojan
 • oman juomapullon.
 • mukavat ja lämpimät vaatteet
 • Suositellaan polvi- ja kyynärsuojia
 • Voimme lainata sinulle tarvittaessa myös seuramme varusteita.

Suomen Jääkiekkoliitto tukee seuramme tyttökiekkokoulua, jonka ansioista kauden hinta on vain 40€. Loppu kauden kiekkokoulu 50% alennuksella!

Suomen Jääkiekkoliiton strategian 2018-2022 yhtenä pääpainopisteenä on harrastaja- ja lajitoimijamäärän kasvattaminen nais- ja tyttökiekkossa.
(Lähde luettavissa: http://www.finhockey.fi/files/Strategia-2018-22.pdf )

Ilmoittautuminen Viikingit tyttökiekkokouluun: 

 • Mukaan voit ilmoittautua milloin tahansa kauden aikana. 
 • Tyttö - kiekkokoulussa on kaksi erillistä kautta: Syyskausi ja Kevätkausi
 • Ilmoittautuminen vaatii Myclub palveluun sisäänkirjautumisen: UUSI JÄSEN REKISTERÖIDY.  

Ilmoittaudu Tyttöjen ilmaiseen GHD tapahtumaan 7.1 painamalla tästä 

Ilmoittaudu kevätkauden 2024 kiekkokouluun painamalla tästä      

Huom!:Toimintaan osallistumisen turvaamiseksi tulee huoltajan hankkia lapselle Suomen Jääkiekkoliiton Kiekkokoulurekisteröinti. Ohjeet löytyvät Kiekkokoulu sivuston Pelipassi ja vakuutus - sivulta.

 

 ghd1-1.jpegghd_2018_viik.jpeg

Viikingit Tyttökiekon kehittäminen:

Viikingit kiekkokoulu  kaudet 2022-2023. Tyttöjä osallistui myös Leijona-kiekkokouluun. Kiekkokoulussa lapset harjoittelevat jääkiekon alkeita ja luistelua pelien, leikkien ja lajitaitoharjoitteiden kautta valmentajien ohjaamana. Toiminta on joukkueeseen valmistavaa toimintaa.

Päiväkoti/ koulukiekko ”kiertue”.  Seuran junioripäällikkö osallistuu vuosittain Vuosaaren jäähallissa syys- ja kevätkaudella luistelevien päiväkotien ja alakoulujen (1-3 luokkalaiset) jäätoimintaan.

Järjestimme GHD tapahtuman 24.10.2021, joka oli maksuton ja kaikille avoin tyttökiekon tutustumispäivä Vuosaaren jäähallissa.

Järjestimme GHD tapahtuman 1.11.2020, joka oli maksuton ja kaikille avoin tyttökiekon tutustumispäivä Vuosaaren jäähallissa.

 

Lisää tyttökiekosta Viikingeissä voit kysyä:

Junioripäällikkö Tomi Lesonen tomi.lesonen@viikingit.fi 040 8415729

Valmennuspäällikkö Ilkka Saksa ilkka.saksa@viikingit.fi 040 7780461

 

Yhteyshenkilöt

Junioripäällikkö 
Tomi Lesonen
tomi.lesonen@viikingit.fi 
040 8415729

Valmennuspäällikkö
Ilkka Saksa
ilkka.saksa@viikingit.fi 
040 7780461