Pelaajaksi Viikingit B-C2 joukkueisiin kaudelle 2019-2020!

12.3.2019

Viikingit B-joukkueiden muodostaminen kaudelle 2019-2020

Vuosaaressa, Aimo Mäkinen -areenalla majaansa pitävä Viikingit tavoittelee kaudella 2019–20 paikkaa B-juniorien Mestiksessä ja B2-juniorien SM-sarjassa.Haku kumpaankin sarjaan tapahtuu villi kortti -menetelmällä – ja hakemukset lähetetään Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunnalle maaliskuun lopussa. Lisäksi B-ikäryhmässä Viikingeillä tulee olemaan haastajajoukkue B-Akatemia joka ilmoitetaan B-nuorten Suomi-Sarjan karsintaan.

Viikinkien B- ja B2-joukkue tekevät ensi kaudella hyvin läheistä yhteistyötä. Joukkueiden harjoittelu tapahtuu osin yhdessä, synkronoidusti ja joustavasti. Myös valmennusryhmät toimivat tiiviisti yhteistyössä.

B-juniorien valmennuksen muodostavat Paavo Nurmi ja Simo Saarinen. B2-juniorien valmennusryhmä varmistuu piakkoin. Valmennusryhmien apuna toimii Juha Lind.

Valmennus lupaa pelaajille laadukkaan arjen, joka koostuu kodin, koulun ja harrastuksen muodostamasta tasapainoisesta kokonaisuudesta.Tätä pakettia tukevat tiistaisin ja torstaisinVuosaaren jäähallissa järjestettävät aamujäät, jotka pyhitetään pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämiseen. Tarjoamme valmennuksen, jossa yhdistyvät vankka kokemus, vaatimustaso sekä halu kehittää ja kehittyä. Luomme ympäristön, jonka kantavia arvoja ovat avoimuus, välittäminen ja työnteko. Samalla annamme sinulle alustan kasvaa ihmisenä, urheilijana ja pelaajana.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Viikinkien B- tai B2-joukkueessa, tartu reippaasti puhelimeen ja ota yhteyttä valmennukseen. Voit soittaa milloin tahansa. Näyttöjäät sovitaan pelaajien kanssa tapauskohtaisesti, ilman suurempaa tryout-tapahtumaa. Ovet uusille pelaajille avautuvat maaliskuun puolivälin jälkeen.

 

B-Mestis ja B2 SM Valmentajat tavoitat seuraavista numeroista:

Paavo Nurmi: 0400 414 593

Juha Lind: 040 500 1800

 

B-Akatemia

B-Akatemia on haastajajoukkue jonka vastuuvalmentajana toimii Pentti Hiiros. Lisätietoja joukkueesta ja joukkueen yhteystiedot > Tervetuloa Viikingit B-Akatemian sivuille

 

Viikingit C joukkueiden muodostaminen kaudelle 2019-2020

 

Jokerit/Viikingit tavoite C-SM-sarja, yhteistyössä Jokereiden kanssa

Päävalmentaja Niko Halttunen

Joukkue muodostetaan viikoilla 14 ja 15.

Kesäharjoittelukausi alkaa viikolla 17.

Yhteydenotot Niko Halttunen 0405554722 niko.halttunen@jokerit.com

 

Viikingit C Mestis-karsinta

Viikingit C Akatemia Suomisarja-karsinta

Vastuuvalmentaja Eetu Jurvanen

Avoimet jäät viikoilla 15 ja 16.

Kesäharjoittelukausi alkaa viikolla 18

Avoimille jäille ilmoittautuminen Eetu Jurvanen 0407454271 eetu.jurvanen@suomi24.fi

 

Viikingit C2 joukkueiden muodostaminen kaudelle 2019-2020

Joukkue tarjonta Viikinkien hallinnoimana:

Jokerit/Viikingit AAA, yhteistyössä Jokereiden kanssa.

Vastuuvalmentaja Petri Hietala, yhteistyössä Semir Ben-Amorin kanssa.

Viikingit (todennäköisimmin AA ja A) yhteistyössä Jokerit/Viikingit ryhmän kanssa.

Vastuuvalmentaja Janne Taskinen, yhteistyössä Petri Hietalan Kanssa.

Viikinkien hallinnoimien ryhmien valmennustiimeihin on lisäksi sitoutunut: Aleksi Rotko, Juha Lind, Petri Paasonen, Tommi Salo ja Mika Sandin. Valmennusryhmä täydentyy kevään aikana.

Joukkueet järjestävät avoimet jäät viikoilla 14. ja 15.

Kesäharjoittelu kaikilla joukkueilla alkaa 6.5. ja jatkuu juhannusviikolle.

Viikinkien hallinnoimien joukkueiden avoimille jäille ilmoittautuminen ja lisätietoa Viikinkien hallinnoimista joukkueista Ilkka Saksa ilkka.saksa@viikingit.fi 0407780461