Viikingit uuteen kauteen organisaatiomuutoksin

30.7.2019

Seuran junioripäällikkönä viimeisen viiden kauden ajan toiminut Ilkka Saksa siirtyy valmennuspäälliköksi vastaten mm. seuran henkilöstön johtamisesta, nuortenvaiheen urheilu- ja yhteistyöseuratoiminnan kehittämisestä sekä pelaajapolun uudelleen rakentamisesta ja sen toteutumisesta.

Uutena työntekijänä aloittaa Junioripäällikön roolissa Lari Antikainen, vastuualueenaan mm. seuran kiekkokoulu, matalankynnyksentoiminta sekä lastenvaihe. Lari on aiemmin suorittanut seurassa mm. työharjoittelun (liikunnanohjaaja AMK) ja toiminut eri ikäluokkien maalivahtivalmentajana sekä kiekkokoulun ohjaajana.

Seurassa jatkavat vanhoissa rooleissaan maalivahtivalmentaja Kari Rantanen, edustusjoukkueen päävalmentaja sekä A-nuorten valmentaja Mika Strömberg ja taitovalmentaja Teemu Poussa (yhteispalkkaus Jokerit ja yhteistyöseurat).

Organisaatio muutoksilla seura vastaa kasvun ja kehityksen myötä tulleisiin tarpeisiin, sekä pyrkii edelleen kehittämään toimintaansa vahvana alueellisena toimijana. Työntekijät vastaavat yhdessä kokonaisvaltaisesta seuratoiminnan kehittämisestä sekä seuran ja Suomen jääkiekkoliiton strategian toteutumisesta.  Joukkueita tiedoitetaan tarkemmin työnkuvista ja ne lisätään seuran internetsivuille elokuun aikana.

 

Lisätietoja: Puheenjohtaja Petri Konttila petri.konttila@viikingit.fi

ja Ilkka Saksa ilkka.saksa@viikingit.fi 0407780461