Nuorten A - C2 Alkusarjat taputeltu. Mukana huikeaa menestystä ja harmillisia karsiutumisia.

9.12.2019


Syyskausi alku- ja karsintasarjojen osalta on saatu viikonloppuna päätökseen.

 

Viikingit A - Suomisarja karsinta.

Viikinkien täksi kaudeksi urheillullisesti isoja steppejä eteenpäin ottanut  nuorten joukkue  päätyi karsintasarjassaan tutulle sijalle, eli heti karsintaviivan alle ja ensimmäiseksi suomisarjasta karsiutuneeksi joukkueeksi. Joukkueen pelit jatkuvat alueliigassa josta ainoana tavoitteena on voitto. Joukkueessa on mukana lukuisia ensimmäisen vuoden A-junioreita, joten joukkueen runko myös tuleville vuosille näyttää valoisalta!

 

Viikingit B - Mestis karsinta.

B-nuorten kilpajoukkue täytti tavoitteensa ja jatkaa pelejään Mestiksessä. Keväällä edessä on reissaamista kun samaan lohkoon osuu joukkeueita aina Rovaniemelle asti. Hienoa menestystä "nuorelta" joukkueelta!

 

Viikingit B Akatemia - Suomisarja karsinta

B akatemia oli tällä kertaa turhan kovassa paikassa ja tilille kertyi ainoastaan yksi voitto. Uudella innolla kohti Aluesarajaa.

 

Viikingit JoVi B2 - SM alkusarja

Ennakkoon tiedossa olleesti joukkue lähti kovaan sarjaan jossa muiden joukkueiden pelaajat koostui suurelta osin edellis kaudella CSM sarajaa pelanneista pelaajista, Viikinki joukkueen pelaajien tullessa alemmilta sarjatasoilta. Sarja osoittautuikin kovaksi ja pelit jatkuvat Mestiksen puolella. Vaikka pelit eivät aina ihan nappiin menneet on joukkue pitänyt kiiinni hyvästä arjen tekemisestä.

 

Jokerit Jovi C - SM karsintasarja

Helsingin Jokereiden ja Viikinkien yhteistyöjoukkue osoitti mahtavaa menestystä omassa sarjassaan sijoittuen lohkon toiseksi vain TPS:n ollen koreammalla ja usean perinteisen liigaseuran jäädessä taakse. Pelit jatkuvat ylemmässä SM sarjassa huikea suoritus!

 

Viikingit C - Suomisarja karsinta

Viime keväänä harmillisesti ilman Mestiskarsintapaikkaa jäänyt joukkue osoitti että olisi ehkä kuitenkin sen ansainnut. Syyskauden karsintasarjasta tilille ainoastaa kaksi tappiota vaikka osa pelaajista pelailikin vanhempien ikäluokkien mukana, keväällä varsinaisessa Suomisarjassa joukkue pääsee todelliseen testiin.

 

Viikingit JoVi C2AAA - alkusarja

Kovatasoinen ja vain yhdeksän joukkuetta sisältänyt sarja osoittautui ennakoidun tasaiseksi. Sarjan tasaisuudesta kertoo se, että kilpailuvaliokunta päätti ohjata kaikki joukkueet ylialueelliseen jatkosarjaan. Joukkue sijoittui sarjassa hienosti neljänneksi, edelle kampesivat HIFK, KJT/Haukat ja Jokerit.

 

Viikingit C2 AA - Alkusarja

Tahmaisesti käyntiin lähteneen alun jälkeen joukkue paransi otteitaan kokoajan ja viimiesessä alkusarjan ottelussa ratkesi paikka ylemmässä AA jatkosarjassa. Hieno suoritus ja keväällä odotettavissi on kovia pelejä laadukkaassa sarjassa.

 

Viikingit C2 A - alkusarja

Joukkue oli sarjassaan keskikastia ja pelit jatkuvat keväällä samassa sarjassa. Sarjasta nousee ylöspäin joukkeita joten tavoitteena on menestymienen omassa sarjassa johon joukkueella on kaikki edellytykset.