Viikingit jääkiekko ry:n joukkueiden harjoittelu rajoitusaikana 30.11.2020 alkaen

2.12.2020

Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu on tällä hetkellä koronaviruksen leviämisvaiheessa. Lasten ja nuorten harrastaminen haluttaan poikkeuksellisenakin aikana turvata. Sillä on valtava merkitys lasten ja perheiden hyvinvointiin. Voimassa olevat rajoitukset aiheuttavat toimintaamme muutoksia, joihin meidän on sopeuduttava. Vaikka kaikki rajoitukset eivät koske suoraan toimintaamme, on niiden perimmäinen tarkoitus tarpeettomien kohtaamisten vähentäminen ja koronaviruksen leviämisen estäminen. Tilanne on vakava ja vetoamme yhteisömme aikuisiin toimimaan sen vaatimalla tavalla. Lasten ja nuorten on tärkeää liikkua, mutta vastuullisesti.

Viikingit jääkiekko ry on omaan selvitystyöhönsä pohjauten päätynyt siihen, että joukkueet voivat jatkaa harjoittelua voimassa olevat rajoitukset ja ohjeet huomioiden ulkona 10 henkilön pienryhmissä.

Viikingit jääkiekko ry:n kannustaa ja ohjaa, sekä pelaajiaan, että joukkueitaan monilajisuuteen. Viikingit juoukkueita osallistuu toisen lajin toimintaan (mm. jää- ja jalkapallo), pelaajat maksavat toiminnan mahdollistaviin seuroihin jäsenmaksun ja lajiliitolle pelaamiseeen oikeuttavan lisenssimaksun. Vuoron toimintaan on aiemmin varannut toisen lajin seura. Näissä tapauksissa joukkueet ovat toiminnan mahdollistavan seuran ja sen lajiliiton ohjeistuksen alaisia.

Katso liitee. Viikingit jääkiekko ry:n ohjeet toiminnan järjestämiseen 30.11.-20.12.2020