Kausi 21-22 käyntiin. U15-U20 joukkueet pääsevät taas jäälle - tutustu uusiin korona-ohjeisiin

3.5.2021


Helsinki avaa koronatilanteen vuoksi suljettuja tai rajoitetusti toimineita palvelujaan asteittain toukokuussa lapset ja nuoret edellä.

 

Kiekkokausi 21-22 käynnistyy tänään 3.5.21 samaan aikaan Helsingin kaupunki avaa suljettuna olleita tiloja rajoitetusti lapset ja nuoret edellä. Viikinkien toiminnassa tämä tarkoittaa sitä että elämme niin sanotusti normaalissa aikataulussa kun U8-U14 joukkueet siirtyvät ulkona tapahtuvan oheisharjottelun pariin ja U15-U20 joukkueet aloittavat kesäjäät.

Vaikka tilanne on parempi, koronaepidemia ei ole vielä ohi ja Uusimaa on edelleen epidemian leviämisvaiheen aluetta. Tilojen ja palvelujen asteittaisesta avautumisesta huolimatta on tärkeää, että kaikki yhä noudattavat voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia.

Viikingit tapahtumissa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton eteläisen alueen korona-ohjeita jotka löytyvät tämän uutisen liitetiedostona, näihin ohjeisiin on jokaisen toimintaan osallistuvan tutustuttava ennen omien harjoitusten käynnistymistä.

Lisäksi Viikingit tapahtumissa noudatamme ja korostamme seuraavia seuran asettamia ohjeita.

  • Harjoitusryhmät kokoontuvat jäähallin läheisyyteen, ennalta sovittuun paikkaan 15 minuuttia ennen jäävuoron alkua.
  • Pukuhuoneisiin siirrytään 10 minuuttia ennen vuoron alkua ryhmän valmentajan johdolla.
  • Hallista tulee olla ulkona 10min harjoituksen päätyttyä.
  • Toimihenkilöt ja 12 vuotta täyttäneet pelaajat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana. Kasvomaskin käyttöä edellytetään toimihenkilöiltä koko harjoitustapahtuman ajan. Valmentajilta ei edellytetä kasvomaskin käyttöä jäällä. 2m turvaetäisyys pyritään pitämään aina, kun mahdollista.
  • Jäähalli on suljettu muilta kuin tapahtumaan osallistuvilta. Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin.
  • Hallilla ei käydä suihkussa!
  • Otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei järjestetä.