Viikingit Jääkiekko ry hakee päätoimista JUNIORIPÄÄLLIKKÖÄ

6.5.2021


Viikingit Jääkiekko on Itä-Helsingissä toimiva, pelipassimäärillä mitattuna Helsingin suurin jääkiekkoseura. Toimintamme keskittyy Vuosaaressa sijaitsevaan Aimo Mäkinen Areenan, jossa ovat myös seuran toimisto-, kuntosali-, varasto- ja kahvilatilat. Lisäksi joukkueemme harjoittelevat Myllypuron jäähallissa. Seurallamme on toimintaa kaikissa ikäluokissa Leijona-kiekkokoulusta miesten II-divisioonan joukkueeseen unohtamatta useampaa aikuisten harrastekiekon ryhmää. Seuramme kasvatteja pelaa tänä keväänä mm. Poikien U18-maajoukkueessa sekä on nimetty naisten A-maajoukkueeseen tuleviin maailmanmestaruuskilpailuihin Kanadaan. Tavoitteenamme on tarjota jääkiekkoharrastus mahdollisimman monelle toiminta-alueemme lapselle, nuorelle ja aikuiselle kunkin ikäluokan useamman eri tasoisen peliryhmän kautta. Seuramme nuorten joukkueet pelaavat U17 (ylempi ja alempi), U18 sekä U20 Mestis, U19 (alempi) ja U22 sarjoissa. Viikinkien ja Jokereiden JoVi-yhteistyöjoukkueet pelaavat sarjoissa U15 AAA, U16 Mestis ja U18 SM-sarja.  Lapsuusvaiheessa olemme huomioineet myös tyttökiekon käynnistämisen tarjoamalla tytöille oman kiekkokouluryhmän tarkoituksenamme perustaa seuraan tyttöjen oma joukkue. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä mm. paikallisten koulujen ja päiväkotien kanssa.

Seurassamme työskentelevät päätoimisina junioripäällikön lisäksi valmennuspäällikkö ja maalivahtivalmentaja sekä osatoiminen aikuisten joukkueiden ja U20-joukkueen päävalmentaja. Lisäksi seurassamme toimii sateenvarjoyhteistyön (Jokerit, Viikingit, Hunters, LJK) kautta taitovalmentaja.

Junioripäällikön tehtäviin seurassamme kuuluvat mm.

  • seuran lasten vaiheen toiminnan linjaaminen ja linjauksen mukaisen toiminnan varmistaminen
  • lasten vaiheen rekrytointitoimista vastaaminen sekä koulu- ja kuntayhteistyön edistäminen
  • Leijona-kiekkokoulun organisoiminen ja operatiivinen toteuttaminen
  • Leijonaliigaikäluokkien toiminnan ohjaaminen

Lisäksi työhösi sisältyy seuran hallinnollisia toimistotehtäviä, jotka jaetaan kaikkien seuran päätoimisten työntekijöiden kesken.

Odotamme valittavalta henkilöltä

  • valmennus- ja koulutusosaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • työn kautta osoitettua perehtyneisyyttä jääkiekkoseuran urheilutoiminnan koordinoimisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, mutta samalla kykyä toimia joustavana tiimipelaajana
  • innostunutta otetta omaan työhön sekä taitoa motivoida vapaaehtoisia toimijoita, mm. valmentajia, joukkueenjohtajia ja muita toimihenkilöitä
  • kykyä kohdata erilaisia ihmisiä, mm. pelaajien vanhempia sekä taitoa ratkaista heidän kanssaan kohdattuja kiperämpiäkin haasteita
  • mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää osaamisesi kautta seuraamme ja viedä käytäntöön seuran määrittelemää strategiaa. Pääset myös mukaan luomaan tulevaisuustyötämme pitkälle 2020 luvulle. Pääset myös mukaan sateenvarjoyhteistyön kehittämiseen yhteistyöseurojemme kanssa. Vastaat työstäsi seuran johtokunnalle. Esimiehenäsi toimii seuramme valmennuspäällikkö. Työ päätoiminen ja työaika on 38,5 tuntia viikossa. Tehtävä alkaa 1.8.2021.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 21.5.2021 mennessä seuramme valmennuspäällikkö Ilkka Saksalle ( ilkka.saksa@viikingit.fi ). Mahdollisiin tiedusteluihin toimesta vastaa Ilkka Saksa numerossa 040-778 0461 arkisin kello 10:00-14:00.