Viikingit tapahtumien seuraaminen 9.9.21 alkaen - katsomot auki, käytössä 50% kapasiteetista.

9.9.2021

Toistaiseksi voimassa oleva ohje Viikingit tapahtumien seuraamiseen 9.9.2021 alkaen.

 

Etelä-Suomen aluhallintoviraston lievennettyä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoontumisrajoituksia 4.9. alkaen on myös Viikingit jääkiekko ry päättänyt siitä, että tapahtumia voi jälleen tulla seuraamaan jäljempänä mainituin ehdoin. 

Koko Uudenmaan kokoontumisrajoitukset lievenevevät – 2 metrin turvavälivelvoitteesta ja pääkaupunkiseudun lohkovaatimuksesta luovutaan, sisätilaisuuksiin voi ottaa väkeä enintään 50 % kapasiteetista. 

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69917722

 

Viikingit tapahtumat

  • Vuosaaren jäähalliin voidaan ottaa 42 katsojaa, Myllypuron jäähallin vastaava luku on 50. Molemmissa halleissa lukema on yhtä kaukaloa (katsomotilaa) kohden.
  • Tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita ja -määräyksiä, mm kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä.
  • Tapahtuman seuraaminen tapahtuu ainoastaan katsomosta, muut tilat mm. hallien aulat eivät ole oleskelua varten. 
  • Katsomotiloihin saavutaan sen tapahtuman alkaessa jota on tullut seuraamaan ja poistutaan välittömästi tapahtuman päätyttyä.
  • Seuraathan vain sen tapahtuman jota olet tullut katsomaan (esim. oman lapsen peli) ja teet tämän jälkeen tilaa seuraavan tapahtuman katsojille.
  • Hallien kahviloiden ollessa auki voi niiden palveluita käyttää ja nauttia kahvilan alueella, tästä tilasta vastaa kahvila (Vuosaari pysyy toistaiseksi suljettuna).

Tapahtuman järjestäjän vastuulla on noudattaa edellä mainittuja ohjeita. Mikäli seura tai sen joukkue toteaa ettei tapahtumissa pystytä noudattamaan sille asetettuja ehtoja voidaan tapahtumat edelleen toteuttaa ilman yleisöä.