Juniorit viettivät kauden päätöstilaisuuttaan 4.5.2016

9.5.2016


Keskiviikkona 4.5. ulkona vallitsi lähes kesäinen sää ja samaan aikaan viikkari juniorit kokoontuivat Aimo Mäkinen Areenalle viettämään kauden päätöstilaisuuttaan. Tilaisuuteen osallistuivat seuran G-C2 juniorit sekä katsomollinen vanhempia. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana esimerkillisesti toimineita vuoden viikkari tsemppari pelaajia yksi kustakin joukkueensa peliryhmästä, tämän lisäksi jaettiin ensimmäistä kertaa vuoden viikinkipelaajan sekä vuoden maalivahdin kiertopalkinnot,  tilaisuudessa huomioitiin myös vuoden viikinki toimihenkilö. Viikingit onnitellee kaikkia palkittuja ja toivottaa hyvää kesää.

Lisää Kari koskelan ottamia kuvia tilaisuudesta löydät täältä.

http://viikingit04.kuvat.fi/kuvat/Viikingit+kauden+2015-2016+p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4j%C3%A4iset/


Alla palkitut ja perustelut.

 

Vuoden viikinki pelaaja - Rasmus Ruusunen


Ensimmäistä kertaa jaettavan vuoden viikinki pelaajan kiertopalkinnon saa Rasmus Ruusunen. Vuoden Viikinki pelaaja omaa monipuoliset liikuntataidot ja edustaa niin urheilullisesti kuin sosiaalisesti niitä arvoja joita me viikingeissä arvostamme. Rasmus on positiivisella asenteellaan, oppimisen halullaan ja esimerkilisillä käytöstavoillaan tehnyt vaikutuksen seurajohtoon. Rasmus oli omalla panoksellaan viemässä joukkuettaan Viikinkien seurahistorian ensimmäiseen ikäluokan korkeimman sarjatason mestaruuteen. Kapteenina toiminut Rasmus vastasi myös jatkoajalla syntyneestä voittomaalista. Viikinkejä kiekkokoulusta asti edustanut pelaaja on hoitanut myös koulun käynnin mallikkaasti ja jatkaa tulevana syksynä koulun käyntiään tehtaanpuiston ylä-asteen urheiluluokalla.

 

Vuoden maalivahti - Daniil Sandin


Vuoden maalivahdin kiertopalkinnon saa Daniil Sandin. Daniil on kunnostautunut kauden aikana innokkaana ja ahkera harjoittelijana joka on aina paikalla harjoituksissa ja valmiina oppimaan uusia asioita, myös Daniilin tapa tehdä harjoitukset parhaan kykynsä mukaan ja innostuneisuus sekä  harjoituskavereiden innostaminen ovat niitä asioita joita me haluamme pelaajissamme nähdä. Daniilin hyvillä otteilla peleissä oli myös vaikutus hänen joukkueensa  tuloksiin kauden aikana.

 

Vuoden toimihenkilö - Kimmo Kostekivi


Vuoden toimihenkilö kiertopalkinnon saa Kimmo Kostekivi. Palkinnon saaja on antanut oman  panoksensa ja ammattitaitonsa seuratoiminnan kehittämiseen. -04 joukkueen joukkueenjohtajana toimimisen lisäksi Kimmo on kuluneen kauden aikana mm. uudistanut seuramme internetsivut sekä ollut käyttöönottamassa myclub palvelua. Seuramme johtokuntaan kuuluva Kimmo on hyvä esimerkki henkilöstä jonka varaan seuratoimintaa voidaan rakentaa. Kimmon työpanos koko seuran kehittämiseksi on ollut erittäin suuri.

 

Peliryhmiensä vuoden viikinki tsempparit

 

Vuoden viikinki tsemppari käyttäytyy urheilullisesti ja noudattaa hyviä käytöstapoja, tekee aina parhaa parhaansa joukkueen tapahtumissa, kunnioittaa vastustajaa ja tuomaria sekä kannustaa joukkuetovereitaan. Vuoden viikinki on kauden aikana toiminut esimerkkinä niin jäällä kuin sen ulkopuolella.


 

F2-2007

 

Aleksi Mikkonen

Veikko lehtinen

 

F1-2006

 

Max Blomqvist

Atte Ahlgren

 

E2-2005

 

Kristoffer Wainio

Oliver Heiskanen

Valtteri Vesikansa

 

E1-2004

 

Johannes Kekäläinen

Mikael Mäntylä

Aleksi Lehtinen

Samu Tapioharju

 

D2-2003

 

Konsta Hänninen

Joonas Linnavuori

Valtteri Ahonen

 

D1-2002

 

Robert Räsänen

Niko Linden

 

C2-2001

 

Antti Wihlman

Emelian Susi

 

Muissa tilaisuuksissa palkittavat viikinki pelaajat

 

Viikinki pelaajia huomioidaan myös muissa tapahtumissa seuraavasti.

 

Suomen jääkiekkoliiton eteläisen alueen Fair Play tapahtumassa reilusta pelaamisesta palkitaan.

Onni Laine, Joonas Sällström, Vesa Kanarva, Samuel Aittasalo, Aaron Jaatinen, Visa Rotko, Oskari Heimo, Lauri Hintikka, Eero Savolainen, Tuure Sopanen, Ahti Räntilä, Anton Sandberg, Antti Tanskanen ja Kaplan Öztas.

 

Samassa tilaisuudessa palkitaan myös Viikinkien vuoden Fair Play valmentajana Juha Lind.

 

Yhteistyöseura Jokerit ja heidän yhteistyökumppaninsa Easton palkitsevat omassa tilaisuudessa kauden aikana omatoimisessa harjoittelussa aktivoituneita ja motivoituneita pelaajia. Viikingeistä tilaisuudessa palkitaan seuraavat pelaajat.

Jere Tinttunen, Mirko Yllö, Rasmus Salonen, Ville Nuutinen, Valtteri Anttila, Iiro Hintikka ja Martin Johansson.