Tervetuloa mukaan Viikkarit Easy Try In tapahtumaan - Katso lisätietoa

30.1.2023


Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen Viikkarit Easy Try In tapahtumaan!

 

Viikingit Jääkiekon järjestämä tapahtuma on avoin kaikille pojille (lähtökohtaisesti 5-10 vuotiaat) ja tytöille (lähtökohtaisesti 7-12 vuotiaat), jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta, mutta eivät ole vielä mukana harraste- tai joukkuetoiminnassa. Tapahtumat ovat ilmaisia ja tarjoavat osallistujille mahdollisuuden kokeilla jääkiekon harrastamista rennosti, innostavassa ilmapiirissä ja huomioonottavassa ohjauksessa.

Easy Try In tapahtumat järjestetään Vuosaaren jäähallissa sunnuntaina 5.2 ja 12.2. Pojille suunnattu avoin ja maksuton Leijona-kiekkokoulu harjoitus on klo 12.00-13.00 (paikalla klo 11.45) ja tytöille suunnattu Tyttö-kiekkokoulu harjoitus on klo 13.00-14.00 (paikalla klo 12.45).

Tapahtumien sisältö koostuu jäällä yhteisestä tehtävä- ja leikkisouudesta, jonka jälkeen lapset jaetaan pienryhmiin ja ryhmien kesken harjoitellaan luistelua sekä kiekonkäsittelyä eri harjoittein että tietysti pelataan myös. Jäällä lapsien kanssa toimii useampi ohjaaja heitä auttaen, jotta toiminta on lapsille mukavaa, innostavaa sekä turvallista.

Varusteeksi tapahtumaan tarvitset mukavan luistelu asun lisäksi: luistimet, kypärän (suositellaan ristikollista kypärää), hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat) ja mailan. Tarvittaessa voit kysyä myös mailaa tai kypärää lainaksi.

Easy Try In tapahtuman jälkeen osallistujilla on mahdollista jatkaa jääkiekon harrastamista Viikingit Jääkiekon kiekkokouluissamme (Leijona-kiekkokoulu tai Tyttö-kiekkokoulu) tai liittyä mukaan ikäluokka-joukkueisiimme (joukkueet).

 

Lisätietoa: Tomi Lesonen, Junioripäällikkö (tomi.lesonen@viikingit.fi)