Viikingit jääkiekko ry G-2010 ikäkausijoukkue on perustettu

21.3.2017


Viikingit on perustanut vuonna 2010 syntyneiden ikäkausijoukkueen. Joukkueen toiminta alkaa huhtikuussa ensimmäisten harjoitusten muodossa. Joukkue harjoitelee keväällä maaliskuun ajan kerran viikossa ja varsinainen toiminta käynnistyy elokuussa seuran järjestämällä "kotileirillä". Toimintamme sijoittuu pääsääntöiseti Vuosaaren jäähallin huippuolosuhteiisiin.

Joukkueen toimintaan voivat liittyä mukaan kaikki vuonna 2010 syntyneet lapset luistelu- ja lajitaitoon katsomatta, tai junioripäällikön ja perheen yhdessä sopimalla tavalla yhdeksi kaudeksi kerrallaan sellaiset  vuonna 2011 syntyneet lapset jotka ovat jo olleet kiekkokoulu toiminnassamme mukana. Joukkueen toimintaan voit liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan innostavassa ja turvallisessa ilmapiirissä!

Joukkueen ensimmäisen kauden toiminnasta vastaa seuran junioripäällikkö joka osallistuu joukkueen päivittäiseen toimintaan, vastaten mm. harjoitusten ja toiminnan sisällöistä. Joukkueen muu toimihenkilöryhmä koostuu joukkueessa pelaavien lasten vanhemmista. Kaikkiin toimihenkilötehtäviin tarjoamme laajan koulutuspaketin ja valmentajille kattavan systemaattisesti etenevän koulutuspolun yhdessä Suomen jääkiekkoliiton aluevalmentajan, seuran taitovalmentajan sekä junioripäällikön kanssa yhdessä laatimalla tavalla.  Toimihenkilöryhmään on jo ilmoittautunut kahdeksan vanhempaa ja kaikki innokkaat otetaan mukaan.

 

Ensimmäiset harjoitukset Vuosaaren jäähallilla 6.4.2017 kello 16.30-17.30

 

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme voit olla yhteydessä Junioripäällikköön

Junioiripäällikkö

Ilkka Saksa

ilkka.saksa@viikingit.fi

0407780461