Junioreiden kauden päätöstilaisuus 14.5.2017

15.5.2017
Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin äitienpäivän iltana Aimo Mäkinen areenalla. Tilaisuudessa palkittin kauden aikana omissa peliryhmissään ansioituneita pelaajia ja Viikienkien vuoden junioripelaajat. Paikalle saapui n.250 pelaajaa ikäluokista 2009-2001.

 

Kauden 2016-2017 Viikingit junioiri pelaaja - Casper Terho

Vuoden Viikinki juniori pelaajan kiertopalkinto jaettiin toista kertaa. Vuoden pelaaja palkinnon saaja omaa monipuoliset liikunta- ja jääkiekkotaidot. Palkinnon saaja on innokas ja tunnollinen harjoittelija ja omaa hyvät sosiaaliset taidot sekä käyttäytyy hyvin. Pelaaja on omalla panoksellaan ja esimerkillään vaikuttanut positiivisesti joukkueensa menestykseen.

 

Kauden 2016-2017 Viikinki maalivahti - Ali Heiskanen

Vuoden maalivahti kiertopalkinto jaettin toista kertaa. Palkinnon sai maalivahti, joka on innokas harjoittelija ja osoittanut omalla päivittäisellä tekemisellään halun kehittyä entisestään. Tunnollinen ja määrätietoinen harjoittelu on näkynyt kauden aikana huimana kehityksenä ja varmoina otteina jäällä.

 

Peliryhmien vuoden Viikinki tsempparit

 

F2-08: Brandon Sainio, Kalle Lehtoranta, Ville Aarnio, Sauli Nieminen

F1-07: Elias Vyyryläinen, Elias Liuska

E2-06: Vesa Kanarva, Oskari Tiainen, Justus Savo

E1-05: Oskari Heimo, Aaron Jaatinen, Eetu Kähkönen

D2-04: Vertti Leppo, Kasper Halttunen, Elias Saksa, Nico Arminen, Noa Karlsson

D1-03: Jami Ojanen, Konsta Hänninen, Elias Tirronen

C2-02: Heri Perkiö, Joel Leinone, Akseli Tirronen

C: Anton Danholm, Waltteri Mäntyniemi.

Jokainen palkinnon saaja on kauden aikana osoittanut kehitystä omalla ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana kasvamisen polullaan.

"Vuoden viikinki tsemppari käyttäytyy urheilullisesti ja noudattaa hyviä käytöstapoja, tekee parhaansa joukkueen tapahtumissa, kunnioittaa vastustajaa ja tuomaria sekä kannustaa joukkuetovereitaan. Tsemppari pelaaja on myös aktiivinen harjoittelija ja innokas jääkiekkoilija. Tsemppari pelaaja on ollut omalla toiminnallaan esimerkkinä muille."
 

Alla olevasta linkistä löydät lisää Kari Koskelan ottamia kuvia tilaisuudesta.

https://viikingit04.kuvat.fi/kuvat/Viikingit+kauden+2016-2017+p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4j%C3%A4iset/

 

Suomen jääkiekkoliiton eteläisen alueen Fair Play tilaisuudessa palkittiin seuraavat Viikinki pelaajat: Olavi Vyyryläinen, Jimi Ryytty, Malcom Ewoh-Opu, Juuso Kohtanen, Georgy Kraptsak, Valtteri Hytönen, Roope Kiljunen, Atte Ahlgren, Samu Saanavuo, Oskari Jokinen, Kasse Kalliokuusi, Sakari Kollanus,  Anssi Sinkkonen, Elmeri Ijäs, Ilmari Luhtala, Mihail Demidov, Aleksi Lehtinen, Eeu Honkanen, Petri Lampilahti ja Satu Teräväinen

Vuoden Fair Play valmentaja Jarkko Väänänen

 

Seuran päättäjäisten lopuksi Viikingit Cafe jakoi tilaisuuden päätteeksi omia välipala stipendejään.

 

Viikingit onnittelee kaikkia palkittuja!