Keskiviikko 23.3.2016

THE EYE OF THE TIGER / STREETS OF PHILADELPHIA

Keskiviikko oli varattu matkaan "kotikaupungissa". Meitä oli kaksi bussilastillista porukkaa matkalla kohteeseen. Matkalla meille kerrottiin kaupungin historiasta ja kaikesta mahdollisesta. Ensimmäinen tutustumiskohde oli Frankling Institute, jota voisi lutsua Heurekan tapaiseksi paikaksi.

Aamupäivän retken jälkeen siirryimme Museum of Artin edustalla ja kuuluisille Rockyn portaille, Täällä vietimme piknikin lämpimässä auringossa ja tapasimme mm. ROCKYn.

Matka jatkui historialliselle alueelle jossa tutustuimma USA:n historiaan ja itsenäisyyden syntyyn. Voimaunien jälkeen matka jatkui kohti SKATIUMia ohittaen Philadelphian kaikkien palloilulajien areenat. Päivä päätettiin harjoituksilla ja päivällisellä jäähallilla, jossa on aito kunnon diner. Siinä on vain yksi vika. Päätelkääpä mikä... Hallissa pelattiin intoa puhkuen sekajoukkuein, mutta katsomon miheittivät isommalla porukalla HAWKSin vanhemmat. Se jäi ihmetyttämään koko STAFFIa ja paikalla olleita muutamaa vanhempaa.

Pelaajat ovat tätä kirjoittaessa (USA klo 21:55 ja Suomi klo 3.55) turvallisesti kodeissaan. Blogin kirjoittaja lähtee ruokkimaan koutseja ja huoltoa. He ovat ansainneet iltapalansa.

Torstaina aloitamme pelihommat...