Lauantai 19.3.16

Nyt se alkaa! Edessä oli pitkä lento Helsingistä New Yorkiin: Harri oli antanut jokaiselle peliryhmälle tarkan "slotin" tulla kentälle, mutta emmehän me siitä pystyneet pitämään kiinni, kun kaikilla oli hirvittävä hinku päästä reissuun.

Kamojen saaminen rampille oli loppujen lopuksi helppoa, kun meillä oli ihan oma palvelutiskimme. Purseri toivotti kaikki Finnairplus matkustajat sekä erityisesti Viikinkien junnujoukkueen tervetulleeksi lennolle. Lienemmekö tervetulleita paluumtakalle... (jokainen kysyköön itse omalta peluriltaan). Kone nousi ajallaan  ilmaan ja kohti määränpäätämme.

Lento saapui 8h 25 min jälkeen aikataulussa perille. Maahantulovelvollisuuksissa meni oma aikansa, mutta kokeneiden matkalaisten mielestä kaikki meni helposti." Icehockey" on hyvä sana Pohjois-Amerikassa. Se avaa ovia huomattavsti helpommin. Isäntämme olivat meitä vastassa JFK:n kentällä ja bussien pakkaaminen oli ohi hetkessä. Siitä sitten kohti Philadelphiaa ja siellä odottelevia perheitä.

STAFFin Van saapui bussien jälkeen perille. Staff kiersi Manhattanin eteläpuolelta ja bussit pohjoisen kautta. Vanin reittivalinta oli virhe. Siksi syntyi tuo aikaero. Hotellilla oli täysi meno päällä ja pelaajia pakattiin jo autoihin matkalle isäntäperheisiin. Aiemmin amerikkaa valloittamaan lähteneet Ahoset, Tirroset ja Ponde olivat hotellilla kaaosta vastaanottamassa. Amerikan valloitus oli alkanut...


HUOM! Kuvat päivitetty Turkan kamerasta. Lisää kuvia on tulossa.