HAWKS-vaihdon matka-asujen sovitukset perjantaina ja lauantaina

4.2.2016


T-paita. Värit punainen ja Navy (= 1 kpl / väri). Etuosaan painetaan Viikkari- ja Hawks-logo sekä Exchange-tunnus. Paita tilataan vain pelaajille, Staffille ja tuliaiseksi isännille sekä HAWKS-pelaajille.

Huppari. Väri punainen. Etuosaan painetaan Viikkari- ja Hawks-logo sekä Exchange-tunnus. Huppari tilataan vain pelaajille.

Clique Arkansas-takki pelaajille ja myös faneille. Väri Navy/tummansininen. Etuosaan brodeerataan Viikkari-logo ja hihaan ommellaan Exchange-tunnus. Kuvaus Cliquen sivuilta: Moderni, kevyt tikkitakki tekountuvatoppauksella. Irrotettava huppu ja edessä vetoketjutaskut.

Mukaanlähtevien vanhempien on myös mahdollista tilata itselleen oma matka-asunsa

Sovitukset pidetään aiemmin lähetetyn sähköpostin mukaisesti seuraavasti:

Perjantai 5.2.2016 kello 17:45 alkaen ja lauantai 6.2.2016 kello 17:30 alkaen.

PELAAJAT

Pelaajille tulee matka-asustepakettiin päällystakki, kaksi T-paitaa ja huppari. Lisäksi jokaiselle tulee jääkiekkokassi (maalivahdeille tilattu hieman isompi malli). Pelaajien varustepaketti on budjetoitu matkan hintaan mukaan.

FANIRYHMÄ

Mukaan lähtevät aikuiset voivat tilata takin itselleen omakustannushintana. Takin hinnaksi on nyt määritelty 70 euroa sisältäen verot sekä takin rinnukseen brodeerattu Viikinki-logo ja hihaan ommeltu Exchange -merkki. Takkien tilaajien tulee vahvistaa tilauksensa Harrille. Takit tilataan vain niille henkilöille, jotka ovat vahvistaneet tilauksensa ja maksaneet takin tilausmaksun projektitilille torstaihin 11.2.2016 mennessä.

Takkien tilaus suoritetaan samalla, kun koko ryhmän tilaus tehdään. Tämä tapahtuu torstain-perjantain 11.-12.2.2016 aikana.

Lisätietoja saat Harrilta, Turkalta tai Kaitsulta