B-Akatemia

Viikingit B-Akatemia kausi 2019-2020

 

VIIKINGIT B-AKATEMIA

 

Viikingit B-Akatemia on haastaja sekä kasvattajajoukkue omalle viikinkipolulle tavoitteellisemman jääkiekon pariin. B-Akatemia pelaa kaudella keväällä 2020 alueliigaa.

Luomme varsinkin nuoremmille 2003 syntyneille pelaajille oivan polun kehittyä seuraavaksi kaudeksi B-mestis tasolle sekä 2002 ja 2001 syntyneille valmistautumisen A-ikäryhmään.

Akatemiassa voit harrastaa jääkiekkoa loistavissa puitteissa sekä laadukkaassa valmennuksessa. Pyrimme myös tukemaan pelaajan opiskelua sekä huomioimaan mahdollisen muun harrastuksen. Lisäksi meille on tärkeää pitää kuukausimaksut maltillisena laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Päävalmentajana Viikingit B-Akatemiassa tulee toimimaan pitkän linjan kiekkomies Pentti Hiiros.

Hiiros on pelannut pitkän pelaajauran Jokereissa ja käynyt hakemassa myös kansainvälistä pelaajakokemusta viiden kauden ajan Saksassa. Valmentajana Hiiros on toiminut pitkään mm Jokerien U16, U18 ja U20 valmentajana ja toiminut maajoukkueessa U16, U17 ja U18 valmentajana.  

KAUSI 2019-2020

 

VIIKINGIT B-AKATEMIA 2019-2020 OSALLISTUU KEVÄÄN OSALTA B-NUORTEN ALUELIIGAAN

JOUKKUEEN VASTUUVALMENTAJANA ALOITTAA PENTTI HIIROS, APUVALMENTAJANAAN TIMO LUKKARINEN.

PENTTI HIIROKSELLA ON VANKKA TAUSTA VALMENTAMISESTA YHTEISTYÖSEURASTAMME JOKEREISTA.

VALMENNUSTIIMISTÄ LÖYTYY VAHVAA KOKEMUSTA NIIN PELAAMISESTA SEKÄ VALMENNUKSESTA ERI SARJATASOILLA JUNIOREISTA AIKUISIIN.

B-AKATEMIAN IKÄRAKENNE JAKAUTUU KOLMEEN ERI IKÄLUOKKAAN; 2001, 2002 JA 2003 SYNTYNEISIIN.

JOUKKUEEN KOKO TULEE SEURAN SUUNNITELMAN MUKAAN OLEMAAN MAKSIMISSAAN 23 KENTTÄPELAAJAA JA KOLME MAALIVAHTIA.

JOUKKUEELLA ON VALMIINA ERITTÄIN KOKENUT STAFFI NIIN JOUKKUEENJOHDOSSA, HUOLLOSSA KUN TALOUSPUOLELLAKIN. 

SINUSTAKO VIIKINKI?

 

Viikingit B-juniorit harjoittelevat pääosin Vuosaaren urheilupuiston Aimo Mäkinen areenalla. Olemme saaneet tarvittaessa lisäjäitä myös Myllypuron jäähallista.

Vuosaaressa kahden kaukalon kotihallissa on jumppa- ja punttisali oheisharjoittelua varten sekä jokaisella ikäryhmällä lämmitetyt varustekopit, jossa voit säilyttää varusteesi.

Seuran punttisali on vapassa käytössäsi jäähallin ollessa avoinna. Lisäksi käytettävissäsi on seuran ns. kikkajää ma-te klo 15-16 henkilökohtaisten taitojen harjoittamiseen

Tarjoamme Sinulle vahvan kehitysalustan perinteisessä Vuosaarelaisessa kasvattajaseurassa.

Viikingit Jääkiekko ry on Helsingin Jokerit ry:n yhteistyöseura. Yhteistyön kautta tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun oman C-B-A junioreiden ja edustusjoukkueen kautta aina kilpajääkiekkoon asti. Lisäksi tulemme tekemään kauden aikana yhteistyötä muiden seuramme B ja A- ikäryhmien joukkueiden kanssa.

Näin luomme hyvän pelaajapolun kauden aikana tapahtuvan pelaajakohtaisen kehityksen myötä sekä terveen kilpailun pelaajille pelijoukkueiden välillä.

Lisäksi tarjoamme Sinulle pelaajana henkilökohtaisesti:

  • Huippuolosuhteet harjoitteluun ja kokeneen ammattitaitoisen ulkopuolisen valmennusryhmän jäälle ja sen ulkopuolelle
  • Loistavat ja aktiiviset vanhemmat sekä erittäin hyvähenkisen joukkueen ja pelikaverit
  • Meillä saa harrastaa tai kiekkoilla kilpaa sekä ennen kaikkea pelata ja kasvaa rauhassa
  • Harrastamisen pitää olla myös hauskaa
  • Opiskelu on numero yksi ja meillä ymmärretään myös koulun tärkeys sekä muut harrastukset

Lisätietoja:

 

VIIKINGIT

B-JUNIORIT

 

JOUKKUEENJOHTAJAT

Mika Ahonen

Puhelin: O4O 555 O6O8

Sähköposti: mika.ahonen (at) viikingit.fi

 

Harri Lindén

Puhelin: O45 863 5133

Sähköposti: jojob(at)viikingit.fi

 

VASTUUVALMENTAJA

Pentti Hiiros

 

VALMENTAJA

Timo Lukkarinen

 

 

B-junioreiden Kauden 2017-2018 ensimmäiset harjoitukset uudella valmennuksella 19.4.2017 Myllypurossa. Paikalla oli 2+23 pelaajaa.

<Lisää tähän joukkuekuva / poista teksti>

Viikinkiuutisia

20-21 Ensimmäiset vastuuvalmentajat julkaistu. (13.2.2020)

U18 Mestis, U16 SM (jovi) päävalmentajat ja D-ikäkausivastaava. Valmennustiimit täydentyvät keväänaikana. Sarjapaikkoja haetaan villi kortti menettelyllä. U18 Mestis - Paavo Nurmi Pate jatkaa Viikinkien U18 joukkueen vastuuvalmentajana, sekä Viikinkien toisenasteen aamuharjoittelun…

Valmentajaksi Viikinkeihin kaudeksi 20-21 (4.2.2020)

Viikingit jääkiekko ry on viimeisen 7 vuoden aikana kasvanut pelaajamäärältään Helsingin suurimmaksi ja yhdeksi eteläisen alueen suurimmista seuroista. Joukkue tarjontamme kattaa aikuisjoukkueiden lisäksi kaikki ikäluokat kiekkokoulusta A-nuoriin. Lasten pelaamisen ikävaiheessa joukkueitamme löytyy…

Eliseev, Lind ja Willström tulevaisuuden tähdistä Pohjola leirille. (30.1.2020)

Kolmatta vuotta putkeen Pohjola-leirillä nähdään viikinki pelaajia kun JoVi C2 joukkueen pelaajat Onni Lind, Maksim Eliseev ja Niclas Willström valittiin mukaan leirille tulevaisuuden tähdet tapahtumasta. Pohjola-leirille kutsutaan yhteensä 102 vuonna 2005 syntyneiden ikäluokan kärkipelaajaa. Lind…

Nuorten A - C2 Alkusarjat taputeltu. Mukana huikeaa menestystä ja harmillisia karsiutumisia. (9.12.2019)

Syyskausi alku- ja karsintasarjojen osalta on saatu viikonloppuna päätökseen. Viikingit A - Suomisarja karsinta. Viikinkien täksi kaudeksi urheillullisesti isoja steppejä eteenpäin ottanut nuorten joukkue päätyi karsintasarjassaan tutulle sijalle, eli heti karsintaviivan alle ja ensimmäiseksi…

Viikingit kiekkokoulujen kevätkauden ilmoittautuminen auennut (1.12.2019)

Ilmoittautuminen Viikinkien kevätkauden kiekkokouluihin on auennut. Ilmoittautumaan pääset sivujemme kiekkokoulu osiossa tämän linkin kautta. Tervetuloa mukaan tytöt ja pojat! KIEKKOKOULU