B-Akatemia

Viikingit B-Akatemia kausi 2019-2020

 

VIIKINGIT B-AKATEMIA

 

Viikingit B-Akatemia on haastaja sekä kasvattajajoukkue omalle viikinkipolulle tavoitteellisemman jääkiekon pariin. B-Akatemia pelaa kaudella 2019-2020 B-nuorten Suomi-Sarjan karsinnassa.

Luomme varsinkin nuoremmille 2003 syntyneille pelaajille oivan polun kehittyä seuraavaksi kaudeksi B-mestis tasolle sekä 2002 ja 2001 syntyneille valmistautumisen A-ikäryhmään.

Akatemiassa voit harrastaa jääkiekkoa loistavissa puitteissa sekä laadukkaassa valmennuksessa. Pyrimme myös tukemaan pelaajan opiskelua sekä huomioimaan mahdollisen muun harrastuksen. Lisäksi meille on tärkeää pitää kuukausimaksut maltillisena laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Päävalmentajana Viikingit B-Akatemiassa tulee toimimaan pitkän linjan kiekkomies Pentti Hiiros.

Hiiros on pelannut pitkän pelaajauran Jokereissa ja käynyt hakemassa myös kansainvälistä pelaajakokemusta viiden kauden ajan Saksassa. Valmentajana Hiiros on toiminut pitkään mm Jokerien U16, U18 ja U20 valmentajana ja toiminut maajoukkueessa U16, U17 ja U18 valmentajana.  

KAUSI 2019-2020

 

VIIKINGIT B-AKATEMIAN KAUDEN 2019-2020 JOUKKUE  OSALLISTUU B-NUORTEN SUOMISARJAN KARSINTAAN LOHKOSSA 3

JOUKKUEEN VASTUUVALMENTAJANA ALOITTAA PENTTI HIIROS, APUVALMENTAJANAAN TIMO LUKKARINEN.

PENTTI HIIROKSELLA ON VANKKA TAUSTA VALMENTAMISESTA YHTEISTYÖSEURASTAMME JOKEREISTA.

VALMENNUSTIIMISTÄ LÖYTYY VAHVAA KOKEMUSTA NIIN PELAAMISESTA SEKÄ VALMENNUKSESTA ERI SARJATASOILLA JUNIOREISTA AIKUISIIN.

B-AKATEMIAN IKÄRAKENNE JAKAUTUU KOLMEEN ERI IKÄLUOKKAAN; 2001, 2002 JA 2003 SYNTYNEISIIN.

JOUKKUEEN KOKO TULEE SEURAN SUUNNITELMAN MUKAAN OLEMAAN MAKSIMISSAAN 23 KENTTÄPELAAJAA JA KOLME MAALIVAHTIA.

JOUKKUEELLA ON VALMIINA ERITTÄIN KOKENUT STAFFI NIIN JOUKKUEENJOHDOSSA, HUOLLOSSA KUN TALOUSPUOLELLAKIN. 

SINUSTAKO VIIKINKI?

 

JOUKKUE TULEE OSALLISTUMAAN KAUDELLA 2019-2020 B-JUNIOREIDEN SUOMI-SARJAN KARSINTAAN. TAPAHTUMIA JOUKKUEELLA TULEE OLEMAAN 4-5 VIIKOSSA. EMME TULE OLEMAAN PUHDAS HARRASTE JOUKKUE VAAN HAASTAJAJOUKKUE JOSSA MYÖS PELAAJALTA VAADITAAN SITOUMISTA JA TAVOITTEITA.

 

Viikingit B-juniorit harjoittelevat pääosin Vuosaaren urheilupuiston Aimo Mäkinen areenalla. Olemme saaneet tarvittaessa lisäjäitä myös Myllypuron jäähallista.

Vuosaaressa kahden kaukalon kotihallissa on jumppa- ja punttisali oheisharjoittelua varten sekä jokaisella ikäryhmällä lämmitetyt varustekopit, jossa voit säilyttää varusteesi.

Seuran punttisali on vapassa käytössäsi jäähallin ollessa avoinna. Lisäksi käytettävissäsi on seuran ns. kikkajää ma-te klo 15-16 henkilökohtaisten taitojen harjoittamiseen

Tarjoamme Sinulle vahvan kehitysalustan perinteisessä Vuosaarelaisessa kasvattajaseurassa.

Viikingit Jääkiekko ry on Helsingin Jokerit ry:n yhteistyöseura. Yhteistyön kautta tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun oman C-B-A junioreiden ja edustusjoukkueen kautta aina kilpajääkiekkoon asti. Lisäksi tulemme tekemään kauden aikana yhteistyötä muiden seuramme B ja A- ikäryhmien joukkueiden kanssa.

Näin luomme hyvän pelaajapolun kauden aikana tapahtuvan pelaajakohtaisen kehityksen myötä sekä terveen kilpailun pelaajille pelijoukkueiden välillä.

Lisäksi tarjoamme Sinulle pelaajana henkilökohtaisesti:

  • Huippuolosuhteet harjoitteluun ja kokeneen ammattitaitoisen ulkopuolisen valmennusryhmän jäälle ja sen ulkopuolelle
  • Loistavat ja aktiiviset vanhemmat sekä erittäin hyvähenkisen joukkueen ja pelikaverit
  • Meillä saa harrastaa tai kiekkoilla kilpaa sekä ennen kaikkea pelata ja kasvaa rauhassa
  • Harrastamisen pitää olla myös hauskaa
  • Opiskelu on numero yksi ja meillä ymmärretään myös koulun tärkeys sekä muut harrastukset

Lisätietoja:

 

VIIKINGIT

B-JUNIORIT

 

JOUKKUEENJOHTAJAT

Mika Ahonen

Puhelin: O4O 555 O6O8

Sähköposti: mika.ahonen (at) viikingit.fi

 

Harri Lindén

Puhelin: O45 863 5133

Sähköposti: jojob(at)viikingit.fi

 

VASTUUVALMENTAJA

Pentti Hiiros

 

VALMENTAJA

Timo Lukkarinen

 

 

B-junioreiden Kauden 2017-2018 ensimmäiset harjoitukset uudella valmennuksella 19.4.2017 Myllypurossa. Paikalla oli 2+23 pelaajaa.

<Lisää tähän joukkuekuva / poista teksti>

Viikinkiuutisia

18 JoVi pelaajaa Pikku-Pohjola 1 tapahtumassa (9.11.2019)

Tänä viikonloppuna Klaukkalassa on mahdollisuus nähdä 05-ikäluokan tämän hetken parhaimmistoa. Pikku-Pohjola 1 tapahtumassa mukana JoVi C2 joukkueesta 16 pelaajaa ja maalivahti ja 2 pelaajaa JoVi C joukkueesta. 05-ikäluokan Pikku-Pohjola 1 -tapahtuma. Tapahtuma on osa Eteläisen alueen…

Virel Yhtiöt ja Viikingit yhteistyö 2019 - 2020! (4.11.2019)

2019 - 2020 Yhteistyökumppanuus Viikingit ja Virel Yhtiöt

Päivitetty kauden 19-20 yhteistyöseurojen koulutuskalenteri (2.10.2019)

Jokerit sateenvarjon yhteistyöseurat järjestävät yhteisiä valmentaja- ja toimihenkilökoulutuksia. Kauden 19-20 koulutuskalenterin löydät täältä

Toisen asteen aamujäät ja URHEA yläkoulujäät (19.8.2019)

Viikinkien järjestämät toisen asteen opiskelijoiden aamujäät sekä URHEA yläkoulujäät alkavat viikolla 36. Lisätietoa jäistä löydät TÄÄLTÄ Lisätietoja tarvittaessa Ilkka.saksa@viikingit.fi tai 0407780461

Viikingit uuteen kauteen organisaatiomuutoksin (30.7.2019)

Seuran junioripäällikkönä viimeisen viiden kauden ajan toiminut Ilkka Saksa siirtyy valmennuspäälliköksi vastaten mm. seuran henkilöstön johtamisesta, nuortenvaiheen urheilu- ja yhteistyöseuratoiminnan kehittämisestä sekä pelaajapolun uudelleen rakentamisesta ja sen toteutumisesta. Uutena…