Viikingit Jääkiekko Tapahtumat

Tutustu Viikinkien eri paikallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin!

 

Viikingit aamujäät 

URHEA jäät Vuosaaren jäähallissa tiistaisin 8.00-9.30 ja keskiviikkoisin 15.00-16.00. Jäät alkavat viikolla 36, koulujen lomaikoina ei jäitä ole.

Lue lisää..

 

 

Viikingit iltapäiväjäät - Kikkajäät
 

 

Kikkajäät – Viikingit jääkiekko ry:n junioripelaajille tarjoama vapaajää, jolla toiminta on ”ulkojää” tyyppistä.

Varusteet jäällä: luistimet, kypärä, hanskat, maila, kaulasuoja sekä tuuliasu tai vastaava.

Lue lisää..

 

 

Viikingit Goes GlobalViikingit Goes Global dokumenttisarjassa nähdään miten Viikingit Edustus pärjää maailmalla, sekä millaista kiekkoilua on ulkomailla muualla kuin pääsarjoissa. Samalla saa myös katsauksen Viikingit Edustuksen toiminnasta ja kuulee ehkä muutaman hauskan vitsinkin…

Lue lisää..

 


USA Finland Exchange

 

 

Viikingit jääkiekko Ry ja Yhdysvaltalainen Haverford Hawks ovat tehneet kulttuuri- ja pelaajavaihto -yhteistyötä jo pitkään. Ensimmäinen vaihto tapahtui vuonna 1999. Vuosien saatossa vaihto on vakiintunut osaksi seurojen ja ikäryhmien tapahtumia. Joukkueet tekevät tätä vaihtoa varten varainhankintaa mm. turnausten muodossa. Yhdysvalloissa vaihtoa varten on perustettu säätiö joka tukee ja palkitsee vaihtoon osallistujia.

Lue lisää..

 


Easy Sport

 

 

Viikingit toteuttaa yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa matalankynnyksen liikuntaa. Easy Sport on helppoa, monipuolista ja mielekästä liikuntaa koululaisille ja osallistujille edullista tai kokonaan maksutuonta. 

Lue lisää..