Viikingit Aamujäät - Akatemiatoiminta

 

MUUTOKSIA AAMUHARJOITTELUUN 21.9.2020 ALKAEN

Toimintaohjeet harjoitteluun toistaiseksi vuoden 2020 loppuun asti.

 

Toinen aste:

Harjoitukset jatkuvat normaalisti Viikingit pelaajille ja VuoLu:n opiskelijoille. Jäähallilla 2 pukukoppia, yksi enemmistönä olevalle Viikingit U18 joukkueen pelaajille, toinen muille aamuharjoitteluun osallistuville.

Ilmoittautuminen aamuharjoitteluun painamalla linkkiä.

 

Ilmoittaudu aamujäille tästä

 

Yläkoulu:

Tiistai aamuisin osallistuvat kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaiset. Käytössä kaksi pukuhuonetta, toinen kahdeksas ja toinen yhdeksäs luokkalaisille.

Keskiviikko iltapäivisin seitsemäsluokkalaiset.

 

 

TOINEN ASTE

 

Viikingit toteuttaa aamujäät toisenasteen opiskelijoille yhteistyössä Vuosaaren lukion kanssa. Vuosaaren jäähallissa järjestettävät harjoitukset ovat tarkoitettu kaikille Vuuosaaren lukion jääkiekkoilijoille sekä muissa kouluissa opiskeleville Viikinki pelaajille. Opiskelija sopii aamuharjoittelusta suoraan oman koulunsa kanssa. Helsingin yhteislyseon opiskelijat yhteys aineopettajaan ja sovittava mahdollisesta korvaavudesta. Muista seuroista tulevien pelaajien kanssa käytämme harkintaa, yhteys valmennuspäällikköön. Aamujäiden valmennuksesta vastaaa Paavo Nurmi, maalivahtivalmentaja Kari Rantanen.

 

Aamujäät järjestetään tiistaisin ja torstaisin 8.00-9.30, jäät alkavat viikolla 36. Koulujen lomaikoina ei aamuharjoituksia ole. 

Ilmoittatutumiset ja tiedustelut Ilkka.saksa@viikingit.fi , ilmoita oma nimesi, koulusi, joukkueesi ja puhelinnumerosi.

 

URHEA - YLÄKOULU

 

Viikingit toteuttaa vuosaaren yläkoulujäät yhteistyössä Puistopolun peruskoulun kanssa. URHEA jäät ovat tarkoitettu kaikille Puistopolun peruskoulun jääkiekkoilijoille sekä harkintaperusteisesti muiden koulujen oppilaille. Muiden koulujen oppilaat sopivat harjoittelusta järjestävän seuran oman koulun ja seuravalmnetajan kanssa, tiedustelut molemmille Ilkka.saksa@viikingit.fi ja kari.rantanen@viikingit.fi . Ilmoita oma nimesi, koulusi ja joukkueesi. Jokaisen akatemia harjoitteluun osallistuvan tulee tehdä URHEA urheilija sopimus jonka saa omalta koululta ja se palautetaan harjoitusten yhteydessä. Ilmoitautuminen tapahtuu suomisportissa, linkki alla.

http://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/fysiikka-ja-lajiharjoitukset-kou/ylakoulujen-fysiikka-ja-lajiharj/

 

URHEA jäät Vuosaaren jäähallissa tiistaisin 8.00-9.30 ja keskiviikkoisin 15.00-16.00. Jäät alkavat viikolla 36, koulujen lomaikoina ei jäitä ole.

Harjoituksista vastaa Ilkka Saksa, maalivahtivalmentaja Kari Rantanen. Mukaasi tarvitset oman juomapullon ja harjoituspaidan.

 

Urhea-verkoston koulut ovat sitoutuneet kehittämään toimintaansa monipuolisesti Urheilijan polkua  tukevaksi ja kannustavaksi. Urhea-verkoston yläkouluissa nuori urheilija, vanhemmat, (seura)valmentaja ja koulu sitoutuvat urheilijasopimuksella yhteisiin pelisääntöihin koulunkäynnin ja urheilun toimivaksi yhdistämiseksi.

 

Puistopolun peruskoulu on liikuntapainoitteinen ja osa valtakunnallista URHEA- verkostoa. Liikuntaluokille haetaan valtakunnallisen soveltuvuuskokeen kautta. Puistopolun peruskoulun oppilailla on mahdollissuus osallistua aamuharjoitteluun kaksi kertaa viikossa. Puistopolun peruskoulu on mukana 1.8.2017 alkavassa Suomen Olympiakomitean koordinoimassa urheiluyläkoulukokeilussa. Seura suosittelee pelaajilleen kouluun hakemista.

 

Uheiluakatemia

Puistopolun peruskoulu - URHEA

Soveltuvuuskokeet

Urheiluyläkoulukokeilu