ghd-1.jpeg

Tyttö - kiekkokoulun syyskauden 2024 ilmoittautuminen on auennut! Kiekkokoulu alkaa ilmaisella GHD päivällä sunnuntaina 22.9.! Tervetuloa mukaan!

Tällä hetkellä Viikingit joukkueissa harrastaa tyttöjä alle U14 ikäisten joukkueissa eri ikäluokissa. Kaikki tytöt pelaavat osana poikien joukkueita. Viikingit tytöt osallistuvat matalan kynnyksen Mini Aurora turnauksiin omalla peliryhmällä sekä ohjataan tyttökiekkotapahtumiin osana muiden seurojen tyttöjoukkueita SJL:n tyttökiekko koordinaattorin ohjeistamalla tavalla. Tällä hetkellä tyttökiekon koordinointia ja rekrytointia hoitavat yhteistyössä seuran valmennus- ja junioripäällikkö.

Viikingit Tyttökiekkokoulun toiminnasta:                                                            

Viikingit Tyttö-kiekkokoulu
Viikingit tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät innostumaan luistelusta ja jääkiekon alkeista pelien ja leikkien kautta positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä mukavien valmentajien ohjaamana. Luistelutaidoksi riittää, jos luistimilla pysyy auttavasti itsenäisesti pystyssä.

Toiminta on suunnattu lähtökohtaisesti 6 -11 vuotiaille tytöille. Viikingit tyttökiekkokoulu järjestetään sunnuntaisin Vuosaaren jäähallilla kello 13-14. Toiminta järjestetään samassa kaukalossa Tyttöjäiden kanssa .

Viikingit Tyttöjäät:
Viikingit Tyttöjäillä tytöt pääsevät opettelemaan lajitaitojen harjoittelua erilaisten helppojen harjoitteiden ja pelien kautta positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä mukavien valmentajien ohjaamana. Luistelutaidoksi riittää, jos luistimilla pääsee liikkumaan itsenäisesti.

Toiminta on suunnattu lähtökohtaisesti 12 -15 vuotiaille tytöille. Viikingit tyttöjäät järjestetään sunnuntaisin Vuosaaren jäähallilla kello 13-14. Toiminta järjestetään samassa kaukalossa Tyttö-kiekkokoulun kanssa.

Varusteiksi tarvitset:

 • luistimet (ei tarvitse olla jääkiekkoluistimet) 
 • kypärän
 • hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat)
 • mailan
 • kaulasuojan
 • oman juomapullon.
 • mukavat ja lämpimät vaatteet
 • Suositellaan polvi- ja kyynärsuojia
 • Voimme lainata sinulle tarvittaessa myös seuramme varusteita.

Suomen Jääkiekkoliitto tukee seuramme tyttökiekkokoulua, jonka ansioista kauden hinta on vain 60€.

Ilmoittautuminen Viikingit tyttökiekko toiminaan: 

 • Mukaan voit ilmoittautua milloin tahansa kauden aikana. 
 • Tyttö - kiekkokoulussa & Tyttöjäissä on kaksi erillistä kautta: Syyskausi ja Kevätkausi
 • Ilmoittautuminen vaatii Myclub palveluun sisäänkirjautumisen: UUSI JÄSEN REKISTERÖIDY.  

Ilmoittaudu Tyttöjen ilmaiseen GHD tapahtumaan 22.9 painamalla tästä 

Ilmoittaudu syyskauden 2024 Tyttö-kiekkokouluun painamalla tästä      

Ilmoittaudu syyskauden 2024 Tyttöjäihin painamalla tästä 

Huom!:Toimintaan osallistumisen turvaamiseksi tulee huoltajan hankkia lapselle Suomen Jääkiekkoliiton Kiekkokoulurekisteröinti. Ohjeet löytyvät Kiekkokoulu sivuston Pelipassi ja vakuutus - sivulta.

 

 ghd1-1.jpegghd_2018_viik.jpeg

Viikingit Tyttökiekon kehittäminen:

Viikingit kiekkokoulu  kaudet 2023-2024. Tyttöjä osallistui myös Leijona-kiekkokouluun. Kiekkokoulussa lapset harjoittelevat jääkiekon alkeita ja luistelua pelien, leikkien ja lajitaitoharjoitteiden kautta valmentajien ohjaamana. Toiminta on joukkueeseen valmistavaa toimintaa.

Päiväkoti/ koulukiekko ”kiertue”.  Seuran junioripäällikkö osallistuu vuosittain Vuosaaren jäähallissa syys- ja kevätkaudella luistelevien päiväkotien ja alakoulujen (1-3 luokkalaiset) jäätoimintaan.

Järjestämme GHD tapahtuman kausittain Vuosaaren jäähallilla, joka on maksuton ja kaikille avoin tyttökiekon tutustumispäivä.

Lisää tyttökiekosta Viikingeissä voit kysyä:

Junioripäällikkö Tomi Lesonen tomi.lesonen@viikingit.fi 040 8415729

Valmennuspäällikkö Ilkka Saksa ilkka.saksa@viikingit.fi 040 7780461

 

Yhteyshenkilöt

Junioripäällikkö 
Tomi Lesonen
tomi.lesonen@viikingit.fi 
040 8415729

Valmennuspäällikkö
Ilkka Saksa
ilkka.saksa@viikingit.fi 
040 7780461