Joukkue - U8-2016 syntyneet

Tervetuloa U8 (2016) - joukkueen sivuille

Joukkueen ensimmäisen kauden toiminnassa on mukana seuran junioripäällikkö, joka osallistuu joukkueen päivittäiseen toimintaan, vastaten mm. harjoitusten ja toiminnan sisällöistä yhdessä joukkueen valmentajien kanssa. Joukkueen toiminta perustuu Viikingit jääkiekko ry:n määrittämään lastenvaiheen pelaajapolkuun. U8-ikäluokkajoukkue on tarkoitettu jääkiekosta innostuneille lapsille. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa pääsääntöisesti Vuosaaren ja Herttoniemen jäähalleissa.

Viikinkien lasten harrastetoiminnassa pyritään ikätasoiseen toimintaan ja kaiken perustana on harrastamisen hauskuus ja liikunnasta innostuminen. Harjoittelu on leikki- ja pelipainotteista ja siinä ohessa opitaan jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa pyritään luomaan positiivinen motivaatioilmasto oppimiselle ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimisen vuorovaikutustaitoja.

Joukkueen toimintaan voivat liittyä mukaan kaikki vuonna 2016 syntyneet lapset luistelu- ja lajitaitoon katsomatta. Myös 2017 syntyneet lapset, jotka ovat jo olleet kiekkokoulussa, voivat liittyä mukaan joukkueen toimintaan junioripäällikön ja perheen yhdessä sopimalla tavalla yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

Joukkueen toimintaan voit liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan yhteisöllisessä, innostavassa, iloisessa ja turvallisessa ilmapiirissä!

Mukaan Viikingit U8 joukkueeseen? 


Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä U8 joukkueen joukkueenjohtajiin / Junioripäällikköön

Junioripäällikkö:

Tomi Lesonen, tomi.lesonen(at)viikingit.fi, 040 841 5729

Joukkueenjohtajat:

Mikko Lind   043 826 6838, mikko.lind@viikingit.fi